Foto bij Hoofdstuk 2 ~ O3

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • Butterflygirl

    Wow. Die spoiler is zo mooi geschreven! En even voor de duidelijkheid, ik ben al helemaal voor jou verhaal gevallen. De eerste hoofdstukken waren niet saai, het was inleiding. En wat was het een goeie! Ik kan alles wat je schrijft zo voor me zien, het leest alsof het een herinnering is die ik zelf heb meegemaakt.

    6 jaar geleden
  • FollowYourDream

    Wauw, ik kan me zo goed herkennen in die spoiler!
    En je schrijft zo heerlijk! Echt, twijfel alsjeblieft niet aan jezelf, dit verhaal is geweldig! Je schrijfstijl is ontzettend leuk, je karakters zijn goed uitgewerkt!
    Ik hou nu al van dit verhaal!

    En nu ga ik snel verder lezen (:

    Xxx

    7 jaar geleden
  • Vega

    Die spoiler is echt mooi geschreven
    Sorry voor de later reactie

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    Je zegt dat je je liefde voor schrijven niet op kunt schrijven, maar als ik eerlijk ben, vind ik toch dat je het daar behoorlijk mooi in woorden hebt neergezet (: En als je ziet hoe je de mensen met hun reacties onder me geraakt hebt, denk ik dat zij het wel met me eens zijn.
    Er is één ding dat ik je mee zou willen geven: 'You never know if you never try.' (In mijn hoofd klinkt als ik dat zo neertyp gelijk dat liedje van Adele, One and Only, haha (: )
    Of misschien pas mijn favoriete citaat: 'Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain', hier ook wel bij.
    Hiermee wil ik gewoon zeggen dat als je niks probeert, omdat je bang bent dat het niet, het natuurlijk ook nooit gaat lukken. Het klinkt misschien heel stom als ik het zo opschrijf, maar ik wil eigenlijk alleen maar een beetje zeggen dat het soms goed is om dingen te doen die je niet durf. Zo'n onbekende situatie is geen verhaal dat bestaat uit alle verwachtingen die je erover hebt, maar meer een volledig onbeschreven boek. Als je het iets probeert en het lukt niet, nou ja, dan lukt het misschien niet, maar dan is het in elk geval gebeurt. Natuurlijk kan het mis gaan als je een verhaal naar een uitgever stuurt. Maar het kan ook goed gaan.
    Natuurlijk heb ik makkelijk praten en ben ik geen uitgever, maar als ik wel een uitgever was, dan zou ik, als ik zo kijk naar wat ik tot nu te van jouw verhalen heb gelezen, jouw boeken wel laten uitgeven (:
    Ik ga niet zeggen dat je schrijfster moet worden, want ik vind dat je dat op een bepaalde manier al bent. Iemand die elke dag schrijft en ontzettend veel van schrijven houdt, is voor mij in principe een schrijfster. Het hangt slechts af van de manier waarop je het woord uitlegt.
    Ik ben heel blij dat je toch, ook al ben je er onzeker over, je verhalen op Quizlet zet, zodat ik en andere mensen ze kunnen lezen, want ik vind ze echt leuk om te lezen, ook al loop ik vaak een stuk achter. Als je ooit een boek zou uitgeven, dan zou ik dat waarschijnlijk ook lezen.
    Dit hoofdstuk vond ik overigens ook weer heel erg mooi en leuk en grappig! (:

    9 jaar geleden
  • LoveIron

    Woww...
    Je raakt me echt die spoiler, ik zit gewoon emotioneel te doen hier ^^
    Je moet echt niet aan je zelf twijfelen, je bent geweldig als je bent?
    Dat zweer ik!
    Je moet niet bang zijn want je schrijft geweldig!
    Net al een echte schrijfster, niks vergeleken bij al die grote schrijvers..
    Je schrijft perfect!
    Ik ben stiekem verliefd geworden op je storie en je woorden,
    als ik ze lees word ik helemaal vrolijk vanbinnen..
    En je moet met een ding beloven!
    Al ben je bejaard, blijf schrijven!
    Al doe je het alleen voor jezelf
    niet meer stoppen!

    Heeeel veeel kusjes en knuffeltjes

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen