Foto bij 023

Kayla POV

Samen met Harry zit ik op ons hotelbed. We hadden net ontbeten en zouden vanmiddag naar de arena gaan waar vanavond het concert zou zijn. Buiten was zacht geschreeuw te horen van de fans. De kamer was zo goed als geluiddicht maar directioners konden hard gillen. 'Wat als ze ons samen zien?' Harry kijkt op van de televisie en glimlacht naar me. 'De fans en paparazzi is nieuwsgierig naar het meisje uit London en dat snap ik ook wel. Iedereen heeft gevolgd hoe ik opzoek was naar jou. We lopen straks hand in hand naar buiten en als ze je iets vragen zeg je niets. Ik zal ze vertellen dat ik het meisje waar ik naar opzoek was gevonden heb maar haal alles rust wil gunnen.' 'Maar Harry ik wil niet in de schijnwerpers staan. Ik ben niet gemaakt voor aandacht ik ben liever ergens op de achtergrond. We zijn officieel ook nog geen stel dus ik wil ook niet dat de wereld dat denkt.' 'Ik snap wat je bedoeld. Misschien is het inderdaad beter om nog even te wachten tot ik terug ben in London.' 'Bedankt.' Ik glimlach naar Harry en hij drukt zijn lippen vluchtig op die van mij. 'Morgenavond heb ik een verassing voor je. Trek je mooiste jurkje aan en zeg tegen je moeder en Jasmine dat je niet mee eet.' 'We kunnen toch niet naar een restaurant gaan?' 'Klopt maar we kunnen wel samen een hapje eten.' Harry schenkt me een knipoog waarna hij zijn blik weer op de televisie richt.
Ting. Mijn telefoon geeft aan dat ik een berichtje heb van Lexi.

Lexi: Ik heb mijn opdracht uitgewerkt zou je als je tijd hebt er naar kunnen kijken?
Kayla: Ik kijk hem zometeen even globaal door. De rest moet je aan Anna vragen.

Ik leg mijn telefoon naast me neer waarna ik de laptop van het nachtkastje naast me pak. Als de laptop opgestart is ga ik naar mijn mail waar ik de opdracht open. 'Wat ben je aan het doen?' Harry kruipt tegen me aan en kijkt op mijn beeldscherm. 'De stagiaire stuurde me een appje of ik even naar haar opdracht wilde kijken.' 'Kayla je hebt vrij je hoort dit niet te doen.' 'Even globaal kijken goed?' Harry zucht een keer. 'Alleen als ik een kusje krijg.' Ik glimlach en druk mijn lippen kort op die van Harry. 'Kijk jij de voetbalwedstrijd nou maar.' Harry knikt en ik richt me weer op mijn werk.
Als ik alles bekeken heb zet ik de laptop naast me neer en kruip ik tegen Harry aan. 'Wie staat er voor?' 'Nederland dat zijn die in het Oranje. Spanje doet het echt slecht.' Ik hum waarna ik mijn hoofd op Harry's borst leg. 'Zullen we iets anders gaan doen? Iets wat ik ook leuk vind?' 'Zoals?' Ik haal mijn schouders op. 'Ik weet wel wat.' Fluistert Harry in mijn oor en voor ik het weet zit Harry op me terwijl hij me kietelt.

IK WAS GISTEREN BIJ ONE DIRECTION EN 5SOS!!! Ik zat ik vak 103 en het was echt geweldig! Ik heb op dit moment een filmpje online staan van het concert en dat is 5SOS met Amnesia, mijn favoriete nummer.Ik heb niet geweldig gefilmd maar het geluid is meer dan perfect! Wie is gisteren nog meer geweest? Of wie gaat er vandaag? Ik zou het heel erg waarderen als jullie deze link delen op twitter/facebook enz. https://www.youtube.com/watch?v=wVnLmx-8b5k

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen