Foto bij Schuldgevoel

Dit uitzicht heb je helemaal niet in de bak :P xD

Je wordt de volgende dag wakker. Je ziet de 4 witten muren weer om je heen.

Eerst... wiskunde.
Dan zit je dus naast Tim. Je loopt naar je lokaal en gaat op je plek zitten.De les is begonnen. Maar die lieve schattige leuke glimlach zit niet naast je. Misschien is hij wel slecht en spijbelt onder wiskunde. Wel stoer. Met engels zit hij er ook al niet bij. In de pauze ga je buiten op een bankje zitten. De lucht is blauw maar het is lang niet zo mooi met die muren om je heen. Je voelt je alleen en opgesloten. Je bent zo in je gedachten verzonken dan je het niet merkt dat er iemand naast je komt zitten. Het legt een hand op je schouder en je schrikt. Het is Tim maar. "Ik wilde je niet laten schrikken." Je kijkt hem diep in zijn ogen aan en ziet toch wel wat duisternis. Maar dat gevoel wordt op zij geduwd door liefde. Hij komt met zijn hoofd steeds dichterbij. Maar net op het laatste moment draai je je hoofd opzij.
"heb ik iets verkeerds gedaan?!" Je kijkt naar de grond. "Nee, het is gewoon, ik heb al een vriendje en ik mis hem." "Ow" Tim is teleurgesteld. Je ziet het en geeft hem een zoen op zijn wang. Hij is niet erg aansprakelijk. Je loopt langzaam weg en kijkt niet meer achterom. En daar, daar waar je bang voor was rolde over je wang. Je huilde, omdat je je schuldig voelde. Je voelde je schuldig tegen over Milan. Maar hij zal vast en zeker ook al een andere vriendin gevonden. Hij laat een vriendin in de bak zitten en gaat er van door met een andere griet.

(Milan pov.)
Je kan het niet geloven. Het is een paar dagen geleden dat Sindy schuldig is verklaard. Maar jij weet dat het niet zo is. Je gaat iets doen wat veel lef nodig heeft. Je gaat naar Bill toe. En zorgt er voor dat je bewijs hebt van de handel zodat Sindy vrij uit wordt gesproken.

Heb je alles?! Lijkt van wel. Mobiel, foto camera, apparatuur om geluid op te nemen. Je denkt nog steeds aan haar.

Bill zit in een auto. De auto staat stil voor een deur. Het is zoals altijd in een gangster buurtje. Hij loopt naar binnen met een paar pakketten in zijn hand. Je neemt een foto waarop hij en zijn pistool goed te zien is. Bill komt naar buiten met een koffer vol geld. Dat denkt je ten minste. Als je genoeg bewijs middelen heb probeer je zo voorzichtig mogelijk weg te komen.

Reageer (1)

  • nerveus

    Ja! Leuk! Ik ga snel verder lezen! :P

    1 decennium geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen