Foto bij 024

Kayla POV

Samen met Mama, Gemma en Eleanor zit ik in de vipruimte. De jongens hadden al een aantal liedjes gezongen. Jasmine was samen met Lou en Paul naast het podium gaan staan om de jongens beter te kunnen zien. 'Hoe vind je ze?' Ik kijk Eleanor links van me aan aangezien zij de vraag stelde. 'Niet slecht. De tienermeisjes vind ik nog steeds irritant met hun harde maar de jongens doen het leuk.' 'Je hebt wel gelijk. Die fans zijn soms niet om uit te staan. Ik krijg vaak de opmerking dat ik een dekmantel ben voor Louis' homoseksualiteit. Als ik een ding zeker weet is het wel dat Louis geen homo is. Als jij misschien ooit iets met Harry krijgt zul je op het begin ook ontzettend veel haat krijgen maar dat wordt vanzelf wel minder.' 'Dat vertelde Jasmine ook al. Ik heb Harry ook gewoon gezegd dat ik rustig aan wil doen en achter de schermen wil blijven.' 'Dat heb ik op het begin ook gedaan maar uiteindelijk wordt thuiszitten ook saai.' 'Dat is wel waar maar voor de eerst aankomende maanden lijkt me dat wel beter.'
'Hoe mooi het is om de wereld over te reizen? Het is fantastisch. We zien ontzettend veel van de wereld maar we moeten onze familie en vrienden wel vaak missen.' Beantwoord Liam een van de fanvragen. 'Dan nu de volgende vraag.' Zegt Louis en knikt naar Harry dat deze voor hem is. 'Het hele fandom vraagt zich af of je het meisje uit London al gevonden hebt.' Harry zoekt vluchtig oogcontact met Liam maar geeft dan gewoon antwoord. 'Bij de O2 zaten alle meisjes die het hadden kunnen zijn op een rij. Met allemaal heb ik oogcontact gezocht en ik was er al heel snel uit, ze zat er niet bij. Dit heb ik meteen nadat het concert afgelopen was tegen iedereen gezegd en toen zijn de meisjes ook naar huis gestuurd.' Het antwoord van Harry is alles behalve gelogen, je kunt zien dat hij deze vraag al aan had zien komen en er al over na heeft gedacht. 'Dat is een mooi antwoord.' Zegt mijn moeder waarna ze geruststellend over mijn schouder wrijft. Ik glimlach zwakjes naar haar waarna ik me weer op de show richt. 'Cause this love, is only getting stronger. So I don't wanna wait any longer.I just wanna tell the world that you're mine girl.' Terwijl Harry zijn stukje van het liedje zingt kruisen zijn ogen voor even de mijne waardoor er een grote glimlach op mijn gezicht ontstaat. 'Geloof me of niet maar ik heb Harry nog nooit zo gelukkig gezien als de afgelopen tijd. Hij heeft een rotperiode gehad en het lijkt wel alsof jij hem hieruit haalt.' Ik glimlach naar Gemma en haal mijn schouders op. 'Ik doe mijn best.' 'Dat weet ik. Het zal nog even duren voordat hij de stap tot een relatie durft te zetten maar hij houdt van je en hij is het wachten waard.' 'Ik weet ook niet of ik wel klaar ben voor een relatie maar dat weet je nooit. Als je de juiste persoon tegen komt ben je er klaar voor is wat mijn vader vroeger altijd vertelde.' Ik glimlach naar Gemma waarna ik me weer op het concert richt. Hoe mooi zou het zijn als mijn vader er nog bij had kunnen zijn?

Dit is het eerste hoofdstuk waarin over Kayla's vader wordt gesproken. Jullie komen er nog wel een keer achter wat er is gebeurd. Ik heb trouwens een ask.fm aangemaakt om in contact te komen met allemaal mensen van Q. Ik heet HarolsSQ want ja HaroldS bestond natuurlijk al. Volg me gerust ik zal je terug volgen en iedere vraag beantwoorden. Je ask.fm hier dumpen mag ook!

Reageer (1)

  • Smexy

    Ik heb ook een account, sinds bijna 2 weken haha,
    see you there
    .xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen