Foto bij OO5 || Harry Styles

Die avond ging al snel voorbei, Niall keek even rond ''Laten we nog 1 liedje doen en dan gaan slapen" stelde Niall voor, iedereen stemde mee in dat voorstel. Niall begon Little White Lies te spelen, Toen was Louis aan de buurt was, keek ik even richting hem. ''Your Hands Touching me, They're touching me, and your eyes keep saying things, They say what we do, When it's only me and you, I can't concentrate" Zong Louis ik voelde zijn ogen even gericht op mij toen hij dat stukje zong. Ik glimlachte even naar hem en keek naar ze hand die hij op me been had neer gelegt, veel te snel ging dat liedje voorbij en we hadden besloten alles op te ruimen. Ik ruimde samen met Louis de tuin op ''Was een gezellig vanavond vond je niet?" vroeg Louis. Ik keek om naar hem en knikte ''Ja moeten we snel weer doen" zei ik, Hij liep naar me toe ''Waar zit jij de laaste tijd met je gedachten?'' hij sloeg ze armen om me middel. ik keek er na ''Ohh gewoon ehm niks" ik kon toch moeilijk zeggen ''over jou of over de stalker'' dacht ik. Louis keek naar me ''Is Styles in love?'' zei Louis, Ik draaide me om naar Louis ''Ik verliefd?'' vroeg ik aan Louis, Hij knikte ja ''Dus vertel je best vriend op wie?'' ik keek naar hem ''Ik ben niet verliefd Lou'' ontkende ik, en keek naar Louis en liep naar binnen en ging op de bank zitten ''Kon ik het maar zeggen.." dacht ik en viel in slaap op de bank. Louis was nog bezig met tuin op te ruimen en kwam ook niet veel later binnen en keek naar me, Ik hoorde me naam en opende me ogen en zag Louis voor me staan "moet jij niet naar bed?'''. Ik knikte ''Eigenlijk wel'' ik wilde op staan maar voor dat ik wist had Louis me al op getilt en bracht me naar me slaapkamer en legde me in bed. Ik glimlachte even ''Dankjewel Lou'' zei ik en viel in slaap.

De volgende ochend

Ik stond op trok en makelijk shirt aan en trainings broek, Ik liep naar beneden ik zag dat iedereen al beneden was ''Waar is Niall?'' vroeg ik, Zayn wees naar de keuken, ik knikte ''Niall moest natuurlijk weer eten'' dacht ik en lachte daarom even, Ik ploft op de bank naast Louis die nog half sliep ik keek naar hem en glimlachte 'Slaapkop Lou" fluisterde ik in ze oor. Hij glimlachte naar me en kroop tegen me aan, ik keek even rond en zonder enkele twijfel sloeg ik me arm om hem heen, hij viel weer in slaap. Ik glimlachte even. Zayn zuchte even ''Eindelijk dagje vrij ben ik echt aan toe'' Liam keek naar hem ''Zayn je bent gewoon echt lui'' ik keek naar ze en lachte. Zayn keek naar Liam ''Dat is helemaal niet waar dude!. Niall kwam binnen ''Nee joh hoe kom je daar bij zei hij plagend tegen Liam met mond vol eten. Ik keek er na ''Is het lekker Niall?'' hij knikte heftig ja. Ik keek even naar Louis die nog sliep in me armen ''Weet iemand waarom Lou zo moe is?'' vroeg ik vragend maar niemand gaf er antwoord op. Ik zuchte even ''Wat gaan jullie vandaag doen?"' Niall keek naar ons ''Ik ga eten'' zei hij lachend, Zayn keek naar mij ''Ik ga naar perrie'' ik glimlachte even "'gezellig en jij Liam?'' Hij haalde ze schouders op ''Denk naar me ouders, dus je hebt huis allen samen met Louis'' ik knikte en keek even naar Louis en ging even me ogen over ze hele lichaam ''hoe kon hij ooit zo leuk zijn'' dacht ik ''Hoe zal zijn lippen voelen?'' dacht ik weer ik schudde me hoofd even heen weer ''Niet aan denken Harry''.

Heeii Lieve lezers!, Wie is er allemaal naar concert geweest? Ik ben er geweest was echt geweldig! dag om zeker nooit meer te vergeten, vertel me wat jij het leukste vond van het concert?.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen