Oké, ik kom toch niet aan 30 lezers, dus die droom kan ik maar beter vergeten...
Ik vond het gewoon zo zielig dat een paar mensen letterlijk vroegen wanneer ik verder zou gaan en ik mag de weinige lezers die ik heb natuurlijk niet teleur stellen. Dus hier is weer een stukje!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • NessaCullen

    Ik mis dit verhaal echt :( Wanneer ga je verder? De vragen over wat er verder gaat gebeuren maken me echt gek :p En je wil niet weten hoe vaak ik al naar privé berichten ben gegaan om telkens weer op refresh te klikken om te zien of er al een nieuw hoofdstuk geplaatst is. Je zou dit verhaal misschien eens moeten opsturen naar een uitgeverij ofzo. Dit verhaal maakt volgens mij echt een kans om in de rekken te komen. Ik zou het alleszins zeker kopen. Het is gewoon zo origineel en anders dan sommige verhalen dat je hier zou tegenkomen. Zoveel fantasie dat in dit boek zit. Ik hou van fantasie verhalen en ik denk dat er nog zoveel zijn. Maar je hebt echt veel talent. Dit wou ik je gewoon laten weten. Misschien dat er momenteel weinig mensen dit verhaal lezen maar dat is omdat de fanfictions altijd alles overheersen en die lees ik soms ook graag maar laatste tijd ben ik altijd meer en meer opzoek naar dit soort verhalen waar er meer onbekendheid in voorkomt. Ik hoop dat je snel verder gaat! (H)(flower)

    9 jaar geleden
  • NessaCullen

    Joepie nieuw stukje! Het leest zo leuk!

    9 jaar geleden
  • Bookbox

    Andere keer? Hoe durft ie!
    Knalgoed chapter weer!
    Echt heel mooi!
    I love it!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen