Het ziet er slecht uit voor de witte wolven. Wyta ligt bloedend op de grond en de zwarte wolven komen steeds dichterbij het midden van het rijk. Witte wolven doen hun best om er voor te zorgen dat de zwarte wolven hun rijk innemen. Ook Jenny doet haar uiterste best om haar zelfgemaakte wereld te beschermen.

Vond je de muziek van het vorige hoofdstuk leuk? Hier issie nog een keer!

(activeren 1e x was een foutje)

Jenny kneep in het zwaard dat ze vast had. Ze moest en zal die vervelende zwarte verslaan.
'Hey! meisje!'. Jenny keek opzei. Ningoja kwam aan gerend met al zijn ninja wolven. 'Neem dit zwaard, da's beter dan zo'n zwaard van die zwarte'. 'Maar dat is de Xeolf! Het zwaard dat alleen de uitverkorene kan gebruiken!' riep Syto. 'Denk je dat-'. 'Ja, haar behendigheid is beter wat ik van mijn wolven heb gezien'. Jenny pakte het zwaard en de Xeolf begon te gloeien. Eerst begon ze met wat Skelly-wolfs te slaan. Dit ging erg makkelijk. Daarna de Skelly's met het zwaarden harnas uitproberen. Erg simpel.
Nu moest ze de robot proberen te slaan. Maar Axel en Shadow lieten dat niet toe en sprongen voor de robot. Jenny had genoeg gehad. 'HET MAAKT ME NIET UIT HOEVEEL ZWARTE WOLVEN ER DOOD GAAN! IK ZAL DIE ROBOT VERNIETIGEN!!!!'. Ze rende naar Axel en Shadow toe en probeerde met volle kracht ze te slaan. 'Denk je dat je ons zo snel kunt uitschakelen, meisje?' lachte Axel spottend.
'Jenny! Ik kom je helpen!'. Wyta liep naar haar toe om mee te helpen. Shadow gromde. Wyta stampte met haar voorpoten op de grond en er kwam een vloedgolf tegen de twee zwarte wolven (soort van "surf" in pokemon). Axel maakte een vuurbal en schoot die op Jenny. Jenny sloeg de vuurbal met de Xeolf en het kaatste terug. Shadow en Axel konden net uit de weg springen.
Een grote schaduw kam van boven. Wyta, Jenny, Axel en Shadow keken omhoog. Het was een draak. En Dyana bereed hem! Met een duikvlucht vlogen ze naar Axel en Shadow toe. Die probeerde zich met hun krachten te beschermen, maar ze waren al te laat. De sterke vleugels van de draak knalde de twee wolven om. 'Bedankt Dya!' riep Wyta naar haar zusje. 'Ha, fijn om je te helpen! Gelukkig staan de draken van Mount Rock aan onze kant!' riep Dyana terug. Vlak daarna kwamen een hele groep draken aanvliegen, met allemaal witte wolven erop. 'Zo kunnen we die robot makkelijk vernietigen! Let's do this!'.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen