Foto bij Hoofdstuk 4.

Louis Tomlinson

11 - februari - 2014

Het was niet heel druk in het restaurant. Het was normaal wel drukker rond half 7, had Niall me verteld. Ik keek een beetje rond en glimlachte even kort toen Niall mijn richting op kwam. 'Ik ben blij dat het niet zo druk is' Zei ik opgelucht tegen hem. Hij knikte 'Inderdaad, soms is het echt heel erg druk hier.' Het belletje van de deur rinkelde met een vrolijk deuntje en dat betekende dat er iemand binnen kwam. Ik keek naar de deur en herkende de jongen met de bruine krullen direct. Harry. Hij keek de richting van ons op en keek best verbaast toen hij mij zag. 'Hazza!' riep Niall vrolijk en huppelde naar hem toe. Niall sloeg lachend zijn armen om Harry aan en bleef zo even staan. Toen kwamen ze naar mij toe. 'Haz, dit is Lou. Lou, dit is Haz' Stelde Niall ons aan elkaar voor, hij wist natuurlijk niet dat ik Harry al eens ontmoet had. 'Ik weet wie hij is Nialler' Grinnikte Harry de Ierse jongen toe. Niall keek ons allebei verbaast aan. 'Ik liep tegen hem aan' legde ik het hem uit. 'Nee hoor ik liep tegen jou aan' 'Ik tegen jou' 'Nee ik tegen jou' 'Okay, guys ik snap het' Zei Niall die zachtjes lachte. 'Toch liep ik tegen hem aan' grinnikte ik kort. Harry wilde net wat zeggen maar Niall legde een hand op Harry zijn mond. 'Sshht' Niall haalde zijn hand na even weg. 'Wil je wat drinken Haz?' Vroeg Niall. Hij schudde zijn hoofd. 'Je neemt nooit wat te eten of te drinken hier.' 'Ik heb gewoon geen honger of dorst of whatever' Zei Harry zijn stem en haalde zijn schouders op.
Mr. Chan kwam naar ons toe en begroette Harry vriendelijk. Harry deed het zelfde terug. 'Niall, Louis. Jullie krijgen nu even pauze omdat er toch niet zo heel erg druk is vandaag.' We bedankte hem en we liepen het restaurant om ergens achteraan een plekje te zoeken waar de gingen zitten. We vonden een plekje bij het raam en we gingen zitten. 'Hazza! Wil je een gelukskoekje?' Riep Niall hyper uit na een tijdje gepraat te hebben. Harry knikte alleen maar en Niall sprong op en rende weg om een koekje te halen. 'Ik wist niet dat je hier werkte' 'Ik wist niet dat je een vriend van Niall was' ging ik er grinnikend tegenin. Hij knikte 'Ik ben al een paar jaar zijn beste vriend en ik was hier pas nog. Jij was er niet?' 'Ja, dat klopt. Ik woon hier sinds een paar weken en ik had dit werk gevonden. Hier heb ik Niall ook ontmoet.' Harry knikte 'Niall is een hele aardige jongen dus ja' 'Ja ik ben heel aardig!' Zei Niall ineens naast ons. Harry en ik schoten in de lach. 'Weirdo' grinnikte Harry. Niall stak zijn tong uit en drukte het koekje in Harry zijn hand. Harry brak het koekje open en las de regel door. Hij keek er even vaag naar. 'Voorlezen Hazza' Zei Niall en keek hem afwachtend aan.

'Don't tell anyone your secret.'

Pffftt het is zo warm vandaag. Ik ga echt dood. Dit stukje ff in het computerlokaal geschreven. Moet tot 14:00 naar school. 2 uur in het bloedhete computerlokaal, 100 minuten D:
Mja, kunnen we misschien weer eens in de top komen? :3
xx

Reageer (5)

  • Azriel

    Die gelukskoekjes steeds eh ;p

    9 jaar geleden
  • Somewhere_

    Ik heb al een week vakantie:) ik ga bijna naar Griekenland waar het 38 graden wordt*valt dood*
    Natuurlijk probeer ik je in de top te krijgen!

    9 jaar geleden
  • Meteora

    OMG die gelukskoekjes zijn echt stalkers 0,o

    9 jaar geleden
  • Krios

    Toppie! Mwhehehe ik heb al vakantie :) Voor mij sta je altijd in de top <3

    9 jaar geleden
  • KittyDoll

    Awesome!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen