'Oppassen!' tierde Temonné, aka Lux. 'Gevangenen.' Hij gaf een stevige ruk aan de touwen die als boeien dienden voor de geloofwaardigheid. Geen enkele van die rare wezens vond het raar dat ik hier weer terug was. En geen een van hen zag dat hij me niet naar een cel, maar naar de troonzaal bracht. Net voor de twee gigantische deuren van die zaal maakte hij me los. Hij lachte geniepig naar me. 'Ik ga Pi en Rho halen.' Daarna betrok zijn lach en keek hij me serieus aan. 'Vermoord hem!' Ik knikte op een serieuze manier terug en hij rende weer terug richting de uitgang voor Pi en Rho.
Ik duwde de deur open en opeens werd ik op tegen het plafond aan gegooid en zat ik vast...
"Precies de gene die ik moest hebben." Zei een wezen die onder stond. "Zeg maar even geen woord. Ik kan je helpen. Ik kan je helpen jezelf te worden. Maar voor het geval dat. Je hebt geen keuze. Als die vrienden van je mij probeert aan te vallen. Zal je je voor de rest van je leven je ware ik zijn. Ben je daar niet blij mee."
"Je weet dat ik in die vorm je kan vermoorden?"
"Wat kan het mij schelen. Je zal minder geliefd zijn dan hoe je nu eruit ziet, Een aanval. En zie je er nooit meer uit hoe je er nu uitziet."
Ik dacht serieus in mijn hoofd waarom hij dat zou willen... Maar alsnog. Of ik daar wel blij mee zou zijn weet ik nog niet... Pi, Rho en Lux stormden de kamer binnen en verstijfden meteen. 'Een beweging,' zei de Leider. 'En hij is van mij! Voor altijd!'
'Dat kan hij niet!' riep Lux. 'Laat je niet doen, hij kan het gewoon niet!' Lux haalde plots een boog tevoorschijn en vuurde een pijl af op de Leider, maar die kaatste hij met behulp van een onzichtbare kracht af. 'Een van m'n eigen mannen...' snauwde hij en ik zag hoe zijn ogen een bloedrode kleur aannamen.. "Temonné" Hij grijnste erbij. "Ik dacht dat ik je kon vertrouwen. Maar zie hier dat jouw plan is mislukt." Het wezen pakte wat vast ik wist niet wat het was maar iedergeval het schoot. Kort nadat hij op me had geschoten viel ik naar beneden op de grond. ik keek naar mijzelf maar ik zag niks anders. Zou hij dan gebluft hebben?
"Denk maar niet dat ik een grapje had gemaakt. Je bent nu van mij. Het heeft tijd nodig om het te laten wer... e..." Meer kon hij niet zeggen omdat hij werd doorboort met een pijl. De leider was nu zeker dood... Temonné - aka Lux -, stapte op me af en nam me beet bij mijn arm, waarna hij me recht trok. ik wilde hem net bedanken toen hij een mes tegen mijn hals drukte...

Reageer (3)

  • Lacrimarum

    Dat is o.a. ook je straf 5 HOOFDSTUKKEN PLAATSEN!

    9 jaar geleden
  • Lacrimarum

    O.O VERDER

    9 jaar geleden
  • Krios

    :O

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen