Foto bij H 14 Alle drie

Heftig stukje.

Dit wordt een bloederig stukje, altans ik ga het proeren.

Boven een plaatje van de rode ogen.

Rhai lag op het veldbed en wachtte de minuten af tot de klok met een enorme gong twaalf uur sloeg. De kerklokken buiten maakte meer lawaai dan de klok in de eetzaal.
Rhai voelde dat zijn lichaam begon te branden, zijn huid werd bleker dan het al was en zijn keel begon droog te worden. De pijn bij zijn arm werd heftiger, zijn lichaam gloeide op, alsof hij in vuur en vlam stond.
Zijn mond stond open, waarbij zijn hoektanden glinsterde. Rhai kwam overeind en schoot met een ongeloofelijke snelheid tegen de deur aan die hij vergeten was dicht te doen.
Hij trok die open en schoof de kerker in en keek dorstig om zich heen naar een slachtoffer. De deur van Thomas was dicht, maar hijzelf nam de trap omhoog en kwam in de woonkamer te staan.
Rhai sloop naar de kamer van Alchom en zag hem in diepe slaap. De maag van Rhai begon hard te knorren en zijn keel was net schuurpapier. Hij had het warm en hij moest drinken, anders zou hij uitdrogen.
Rhai schoot naar het bed en greep de man bij zijn arm. Geschrokken opende hij zijn ogen en keek recht in de roodgloeiende ogen van de jongen voor hem. Hij was zichzelf niet meer.
'Bloed, geef me bloed,' zei Rhai met een grommende geluid tussen zijn zin. Alchom keek nog steeds met grote ogen naar Rhai en wist niet erop te reageren. Alchom probeerde weg te kruipen, maar werd bij zijn enkel gegrepen en toen voelde hij een ijzige pijn in zijn arm.
Langzaam draaide hij zijn hoofd naar de jongen, die in zijn arm gebeten had en niet losliet. Zijn ogen begonnen nog meer te gloeien en even had hij de controle niet
meer. Hij was volledig van de wereld.
Straaltje bloed liep langs zijn harige arm naar beneden en druppelde op de dure tapijt. De jongen liet los en schoof naar achteren. Zijn ogen groot naar de man.
Alchom begon zich wat zwak te worden door bloedverlies, maar de jongen, waar bloed uit zijn mond liep, zag er nog angstiger uit dan Alchom zelf. Alchom zag dat
Rhai een arm mistte.
Rhai kromp in elkaar en begon over te geven. Overtollig bloed viel op de grond.
'Mijn god, Rhai,' riep Alchom en wilde naar hem toe kruipen, maar hij werd tegen gehouden door twee stevige handen van achter.
'Laat dit aan mij over,' zei een andere jongens stem en het bleek Thomas te zijn die voor zijn broer knielde en een hand op zijn schouder legde, maar die werd gelijkmet bruut geweld geweigerd.
'Rhai! het is afgelopen, de tijd is om,' zei Thomas, maar de ogen van Rhai waren nog steeds niet normaal. Ze waren net zo rood als twintig minuten geleden. Thomas wilde wat pakken, maar het was er niet.
'Geef mij bloed,' riep Rhai en beet in de nek van Thomas, waarbij donkerrood bloed over zijn bleke schouder liep. Zijn ogen waren duister.
Thomas wende zijn hoofd naar Alchom.
'Ga naar de westvleugel, daar staat een bad, vul die met kokend heet water, leg er twee zwarte handoeken neer, maar trek handschoenen aan. in de kast ligt een flesje met een rood goedje en giet dat in het hete water,' riep Thomas en Alchom kwam beweging.

Alchom rende de gang door naar de westvleugel terwijl Thomas met zijn vinger naar een spier zocht. Rhai had nog steeds niet losgelaten en zweet parelde over Thomas voorhoofd.
'Rhai, laat los,' riep hij en duwde zijn broer naar achteren, waarbij een stuk vel meeging. Thomas had dit een keer eerder meegemaakt, Rhai was niet meer te houden, maar nu... Zijn ogen waren roder dan voorheen en de controle over zijn lichaam was gewoon hopeloos. Thomas vond de spier en drukte er hard tegenaan en de ogen van Rhai vielen dicht en hij viel voorover tegen Thomas aan.
Alchom kwam de kamer weer binnen met handschoenen aan. 'Het bad is klaar,' zei hij hijgend en Thomas trok zijn broer overeind en nam hem mee naar de badkuip in de badkamer.
'Til hem op en leg hem in het hete water,' zei Thomas en Alchom pakte Rhai bij zijn benen en samen lieten ze hem in het hete water zakken. Een sisent geluid met een brandende geur vulde de badkamer en Alchom voelde dat hij moest overgeven. Kokend water zou hem uit zijn trance halen, waardoor het middeltje hem niet zou verbranden en ijskoud water om het hete eraf te spoelen
Thomas stak zijn hand in het water en trok de stop eruit. Gelijk opende hij de koude kraan en Rhai's ogen schoten open, waarbij een normale kleur groen het plafond bekeek.
Thomas sloeg zijn armen om Rhai en trok hem uit bad.
Alchom had verbijsterd staan kijken. Thomas keek de man aan en zag de bebloede arm.
'ik zal dat wel verbinden en ik ben bang dat je een uitleg verschuldigt ben,' zei hij en de man knikte.

Reageer (1)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen