Foto bij Prologue

Hey Hey,

We gaan weer van start! Sommige van jullie zullen mij en Syrena wel herkennen, als dat zo is dan ben je een ontzettend trouwe abo van me en bedank ik je zeer dat je zo in me geloofd nog een abo te nemen op deel twee!
Jaja, dit is inderdaad een deel twee van een verhaal. Maar geen zorgen, ik zal het zo opbouwen dat dit ook te lezen is als je deel 1 niet hebt gelezen. Dus er kunnen wat herhalingen in voorkomen mensen. Als je denkt: " Deel twee hah? Dan wil ik eerst deel 1 wel lezen." Dan heb ik hier een link voor je!:

The Arrow of The Silver Dragon

Het is niet noodzakelijk part 1 te hebben gelezen, maar het is allemaal toch wat makkelijker. (Én leuker natuurlijk!) Het is natuurlijk ook gelijk handig, want dan weet je precies hoe ik schrijf. Dit omdat mijn Prologue anders is dan hoe ik het verhaal schrijf.
PAS OP: DEZE PROLOGUE BEVAT SPOILERS VOOR PART 1!! ALS JE DIE VAN PLAN BENT TE LEZEN, LEES DEZE PROLOGUE DAN NIET, DAT IS ECHT ZONDE. ALS JE WILT WETEN OF DIT WAT IS, LEES DAN GEWOON PART 1!
Voor nu heb ik even slecht nieuws, ik ben op dit moment op vakantie voor waarschijnlijk 2 weken en kan dus niet schrijven. Ik ben bezig in een boekje de hoofdstukken te schrijven en zodra ik thuis ben ga ik het uitwerken op Quizlet en netjes opmaken zoals ik dat altijd doe! Ik dacht ik wil jullie niet laten wachten, dus ik heb al gewerkt aan H1 en 2. Ik ben 2 weken weg dus ik doe iedere week een hoofdstuk activeren. Het is niet veel, maar beter dan niks.

Goeddan, ENJOY! En ik spreek jullie weer over 2 weken!! :D The Silver Dragon is back!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • Beingmyselfx

    Kudoooo!

    9 jaar geleden
  • XMusicBeatsX

    WHOOOOOOOOOOOOOOOOO


    IK GA EEN ABBO NEMEN ;D

    9 jaar geleden
  • BirdBlood

    I WANT MORE!! net als S Styles en Cevans!! ik kan niet wachten op het volgende hoofdstuk!

    9 jaar geleden
  • Aora

    Meer. Ik wil meer van dit über-fantastische verhaal. Snel verder.

    9 jaar geleden
  • ariya

    Yeah!! Kom maar op met de hoofdstukken!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen