Aurora

Geen wonder dan Michaël niet in het paleis wilde blijven. Gefascineerd buig ik in zijn armen over de rand van het platform heen en kijk naar beneden. Overal zie je de verschillende kleuren van de draken. Het zijn net vliegende edelstenen, mijn blik glijdt naar het meer, of zwemmende. Zacht lachend kijk ik naar Nyx, die in het water ligt te spelen met andere draken. Salazar ligt als een koning op het strand. Alsof hij me ziet kijken vliegen zijn ogen opeens omhoog en kijken we elkaar recht aan.
Iemand die een opvoeding heeft genoten is niet meteen een koning
Je hebt gelijk Vrolijk kijk ik langs hem heen omhoog. Maar je ziet er wel zo uit. Je waakt.
Kennelijk tevreden met dat antwoord laat Salazar zijn hoofd zakken en sluit zijn ogen.
“Vind je het mooi?”
“Oh ja.” Mijn lichaam zakt tegen het zijne aan. “Het is hier prachtig. Net een sprookje.”
“Niet zo prachtig als jij.”
Michaël drukt zijn lippen zacht op de mijne en beweegt ze traag. Elke logische gedachte verdwijnt op dat moment uit mijn hoofd en ik vlei mijn lichaam dichter tegen het zijne. Zijn lichaam is zo hard en stevig tegen het mijne. Heerlijk veilig.
Mijn handen leg ik tegen zijn borstkas en ik duw zacht. Bijna meteen trekt Michaël zich terug en kijkt me aan als ik een diepe teug lucht inadem.
“Prinses? Wat is er? Doe ik iets verkeerd?”
“Nee.” Om te weten hoe het voelt laat ik mijn lippen over de zijne strijken. Zonder die beweging voelt het toch iets minder goed. Michaël ademt wel sissend in, dus misschien doe ik het niet erg verkeerd. “Ik moest ademen.”
Hij schiet in de lach. Niet net zoals ik net een beetje aarzelend, maar echt een volle lach. Een tikkeltje beledigd kijk ik hem aan. “Lach je me uit?”
“Nooit, liefje.” Zijn hand streelt over mijn wang heen. “Je kan ook ademhalen tijdens het kussen.”
“Dat vergeet ik.”
Hij lacht weer. Alleen deze keer niet bulderend. Er ligt een tedere glimlach op zijn lippen. “Ik voel me gevleid.”
Een heel klein beetje minder beledigd kijk ik naar hem op. “Je moet me dat leren. Net zoals wat jij doet met je lippen. Het bewegen.”
“Oefening, prinses. Dat is oefening.” Hij trekt zijn armen strakker om me heen, waardoor we nog dichter tegen elkaar aanstaan. “Je mag wel op mij oefenen.”
“Mm.” Op mijn tenen kan ik precies met mijn mond bij zijn lippen en ik druk ze op de zijne.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen