Foto bij Hoofdstuk 4 ~ O2

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (8)

  • MacGyver

    Ik ben voor Ryan en Jess samen. Gabe is een beetje te veel een flirt voor haar, denk ik. Of ze moet leren meppen zodat ze hem een mep kan verkopen als hij weer naar andere meiden kijkt.

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Wat dacht je van #Jessyan ? Of #Ryess ? Oke die is leuk! #Ryess !!

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Ik kan nog niet kiezen tussen Jessriel of Ryess :(

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Ik ben 20, drink ook maar zelden & uitgaan doe ik al helemaal niet. ^^ Heb het al gezegd [denk ik] maar ga het nog eens zeggen, ik ben echt zot van jouw personages. Je hebt herkenbare en uitgesproken karakters gecreëerd. Ik heb bij mijn verhalen vaak het gevoel dat ik personages te veel op mijzelf of mensen in mijn omgeving baseer. Bovendien heb ik ook vaak het gevoel dat mijn personages onderling veel op elkaar lijken. Vandaar dat ik echt opkijk naar jouw personages. Jij hebt vier heel uiteenlopende karakters ontwikkeld die volledig tot hun recht komen in dit verhaal. Die desondanks hun verschillen toch perfect bij elkaar aansluiten. ^^
    Over Jess heb ik het volgens mij nog niet gehad. So here we go: het leuke aan Jess is dat ze inderdaad niet zo'n uitgesproken karakter heeft en zoals jij al zei een heel normaal meisje is dat een heel normaal leven leidt. En toch is zij excentriek. Dat wordt in dit hfst ook duidelijk, zij leeft van zomer tot zomer, wij van dag tot nacht. Het zijn kleine dingen maar op haar eigen manier is zij een heel uitzonderlijk en bovendien heel interessant persoontje!

    ~ On to the next. Yeah.

    9 jaar geleden
  • weirdsister

    Ze zijn cute samen denk ik. Want Ryan is zo aardig en doet gewoon normaal tegen haar,
    Geweldig ^~^

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen