Foto bij Klein dingetje

Ten eerste: wat hebben onze mannen het goed gedaan! Argentinië was ook geen makkelijke tegenstander, maar ze hadden ze best makkelijk kunnen pakken.
Ze hadden eigenlijk die laatste wissel noet hoeven te doen, (Huntelaar), of was van Persie gewoon moe en uitgeput en wilde dat hij gewisseld zou worden?
Maar goed, vanavond volgt nog de troostfinale tegen Brazilië, dat we die maar wel mogen winnen dan!

Enneh, ik heb al een paar dagen niet geschreven aan dit verhaal, dat komt omdat i en andere verslaving ben tegengekomen: photoshoppen!
Ik ben dagelijks daarmee bezig, en ik wilde wel schrijven, alleen het kwam er niet van. Dus, vamavond komt er alsnog een hoofdstuk online!
Hierna ga ik weer een nieuw verhaal beginnen, ook over voetbal. Het zal totaal anders worden dan dit verhaal, maar het beloofd een prachtige verhaallijn te brengen, dat sowieso. En net zoals dit verhaal zal het een short story zijn.

Dat was het wel weer.

Liefs, Eva

Reageer (5)

  • carangi

    Robin had toch eh diarree omdat hij dus ziek was geweest?
    En van Gaal dacht dat we zouden winnen en dat het dus niet op penalty's aan had hoeven komen. Dus dan gaat ie niet een wissel overhouden terwijl Robin ziek was en dus naar de wc moest toch?

    9 jaar geleden
  • Katalante

    Van Gaal was gewoon een idioot (cat)
    Die eerste wissel had niet percé gehoeven. Had hij die dus niet gedaan en was de rest goed gelopen zoals nu, hadden we gewonnen.
    EN WAAROM VLAAR ALS EERST EEN STRAFBAL? Waarom überhaupt Vlaar????

    En ik ga vanavond niet kijken hoor. In deze wedstrijden gaan ze echt niet extra hun best doen. Gewoon de wedstrijd waarbij iedereen speelt die nog niet gespeeld hebben en waarbij de grote spelers hoogstwaarschijnlijk niet mee doen zodatze niet geblesseerd raken.

    9 jaar geleden
  • Gisborne

    Volgens mij had Robin de dagen voor de wedstrijd last van maag- en darmproblemen; oftewel iets van buikgriep of zo... Dus waarschijnlijk kon hij inderdaad niet meer verder en moest hij gewisseld worden... Anders hadden we Vorm of Krul nog wel in het doel kunnen zetten :Y)
    Maar ik ben zeker trots op ze, want ze hebben het heel goed gedaan, en ze zijn heel ver gekomen c:
    En ze hebben het heel erg lang uitgehouden tegen Argentinië, dus daar mogen we zeker blij en trots om zijn n.n

    9 jaar geleden
  • HiIson

    De mannen hebben een geweldige prestatie geleverd en vanavond gaan ze zeker winnen van Brazilië. Ik geloof in ze.

    Snel verder!! (flower)

    9 jaar geleden
  • Navygirl

    Ben zeker trots op de jongens, vanavond nog even knallen voor die 3e plek! En Robin die was de dag ervoor al niet fit, hij heeft alles gegeven en kon gewoon niet meer(: Ben trots op hem<3

    Wacht nu lekker je verhaaltje af!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen