Ariël was de dag na het het strand incident weer naar school gekomen, ik merkte het gelijk op..
Haar bloedrode haren leken wel door de gangen te zweven terwijl ze met Lilith naar haar klaslokalen liep.
Ik was niet de enige die had gemerkt dat Ariël er weer was nadat ze twee dagen absent was geweest van alle lessen, Guy merkte het ook en gaf me een klopje op mijn schouder.
“Jezus gast nu word iedereen opeens verliefd,ik wil niet alleen achterblijven,” zijn stem klonk dramatisch en hij liet zichzelf langzaam op de grond zakken.
Ik lachte en gaf hem een zachte schop in zijn maag, hij deed alsof hij vertrok van de pijn.
“Ik ben niet verliefd man, scheikunde begint wel over een minuut en als ik te laat kom word ik waarschijnlijk vermoord.” Ik spuugde de woorden uit, niet omdat ik boos was maar wel omdat ik geïrriteerd was, hoe kon Guy nou beslissen dat ik verliefd was?
Hij had gelijk natuurlijk, maar hoe zag hij dat zo snel?
Samen met Guy slofte ik door de gangen van onze school, ik dacht na over bloedrood haar en ogen zo blauw als de zee, hopend dat ze ooit de mijne zouden zijn.

Toen we aankwamen bij scheikunde waren we vier minuten te laat Meneer Bouwman, onze scheikunde leraar keek ons beschuldigend aan.
“Sorry meneer, maar u weet hoe druk de gangen zijn.” Zei Guy terwijl hij op zijn stoel achterin de klas neerzakte, ik ging naast hem zitten en opende mijn rugzak om boeken te pakken.
“Dit is absoluut de laatste keer dat dit gebeurt jongens, anders zal ik met jullie ouders moeten gaan praten,” zijn stem klonk serieus maar er stond een grijns op zijn gezicht.
Guy maakte een saluut gebaar met zijn hand en de les kon beginnen.
“Oké, zoals ik dus als zei voordat ik werd gestoord door deze heren, zullen jullie een samenwerking project moeten maken, ik kies de tweetallen uit en dit project moet over twee weken af zijn.”
Guy en ik zuchtten, we zouden toch niet samen mogen werken, dat mochten we nooit.
“De groepjes zijn op toeval gekozen we beginnen met Mary en Guy dan krijgen we Rose en Mia daarna Elisa en Ilias, Max en Peter, James en Ariël, Lilith en Kelly..”
Mij ogen schoten opeens op, had ik dat goed gehoord? Toen ik de klas rondkeek zag ik Ariël naar me kijken met een grijns op haar gezicht, ze zwaaide voorzichtig.
Ik zwaaide terug en verdronk mezelf voor een moment in twee oceaan blauwe ogen die me aankeken alsof ik de hele wereld was, en er niks anders enig belang had.



excuses hiervoor he

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen