Foto bij Hoofdstuk 4 ~ O4

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (15)

  • LoveIron



    ‘Lachen, Jess!’ Haar hoofd bracht Apple naast het mijne voor ze met een korte flits en een klikgeluid van haar Blackberry het moment vereeuwigde.

    Deze zin zal ik nooit vergeten. Het verhaal is nog steeds even geweldig, je laat je personenn goed tot leven komen en de verhaallijn verveelt niet! Ik herinner me vaag wat nu komt.. Maar ik ga snel verder met lezen hoor!
    Trouwens, wat betekent semivernietigend?
    x

    9 jaar geleden
  • BlueJays

    En dan zeg je dat je dit hoofdstukje niet heel erg goed vind... ik vind het wel heel erg goed! En ik heb besloten dat ik Jess en Ryan ship ^^
    Je verhaal is trouwens verslavend, ik hoor eigenlijk huiswerk te maken, maaf ik wol gewoon zo graag lezen! (:

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Het was een goed hoofdstukje, kort, maar zeker niet slecht! Ben benieuwd wat er nog gaat komen. Ik zie in je spoiler dat je in de war bent. Ikzelf ben ook schrijfster (niet op Q) wat jij is moet doen is rustig, alleen even een wandelingetje maken. In de stad, in je tuin, waar dan ook waar je deftig kunt wandelen. Het is goed om je hoofd even leeg te maken.

    9 jaar geleden
  • Altaria

    Hmm ik ga geen abo verwijderen eerlijk gezegd neem ik een abo xD

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Geweldig stuk!
    Tevens leef ik erg mee met je spoiler, ik zou je zeker aanraden het te proberen. Je hebt een hele fijne schrijfstijl en het zou zomaar kunnen dat de uitgeverij er precies hetzelfde inziet als alle trouwe fans die hier reageren. Zo niet, misschien kunnen ze je dan wel tips geven, waarmee je jezelf kunt verbeteren en een nog betere schrijfstijl kunt creëren. Ik hou in ieder geval erg van dit verhaal!

    Heel veel liefs, Margot.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen