Foto bij Figure 5

Nadieh Smith-Jones


Natuurlijk liep het drinken uit de hand, ik bedoel, dat had ik kunnen aanvoelen. Maar waarom ik er dan mee doorging? Geen idee. Ik zat inmiddels aan mijn vijfde glas champagne en begon alles behoorlijk grappig te vinden. Ik lag constant in een deuk met Anne en sommigen van de jongens deden behoorlijk mee, waaronder Alex.
'You know, I'm actually so annoyed by you.' giechelde ik naar Alex, die mij quasi-boos aankeek en zijn neus hoog in de lucht stook.
'I just can't believe that I actually invited bitchface to sit with us. I could've only invited Anne as well.' Ik schaterde weer en wiebelde even dubbelzinnig mijn wenkbrauwen.
'Ooofff, does someone have a fling for my roomie then?!' Ik voelde een harde por van Anne in mijn ribben, maar moest te hard lachen om erop te kunnen reageren. De helft van de champagne in het glas en ging over mijn korte jurkje heen, waarna Carl snel mijn glas pakte.
'I think that's enough champagne for you, young lady!' grijnsde hij, waarna ik hem met een pruillip aankeek.
'Carl, why are you so responsible?!'
'Because he's boring!' joelde Alex die het ook had gehoord en grijnsde toen weer breed. Carl rolde zijn ogen en besloot er verder niet op in te gaan. Plotseling hoorde ik een harde beat opkomen van Icona Pop en grijnsde naar Carl.
'Maybe the responsible guy wants to dance with the irresponsible girl though?!'
'Could you say that without making me feel guilty if I don't go with you?' grijnsde Carl toen, waarna ik mijn hoofd schudde.
'Nope, because I want you to go with me!' Ook al was Carl niet het type waar ik normaal op zou vallen, kon het me nu niet schelen. Carl was een echte good boy, en ik viel meestal op.. andere types. Laten we het maar zo noemen. Ik trok hem half struikelend mee de dansvloer op, na wat gejoel van Chambo en ging met mijn rug tegen zijn borstkas aanstaan, waarna ik begon te dansen. Ik merkte dat Carl niet zo goed wist wat hij moest doen, dus besloot ik hem maar wat te helpen. Ik pakte zijn handen, legde ze op mijn heupen en begon tegen hem aan te "grinden". Nou ja, who cares als dat mijn stijl van dansen was. Ik was toch te dronken om het door te hebben anyway, en ja, hij was toch homo? Hij kon toch wel gewoon mee doen? Naarmate de nacht vorderde, merkte ik dat alles waziger werd, de beat harder en het allemaal niet meer even.. helder was. De alcohol begon te werken en dat had ik door ook. Er werd harder gelachen, sexyer gedanst, maar toch kon ik het niet hebben dat ik door Carl op afstand werd gehouden. Ik botste nog een keer per ongeluk-expres tegen hem op en begon luid te lachen.
'Maybe it's time to go home..' opperde Carl toen.
'N'awwwww, only if you will take me though.' giechelde ik met een dubbele tong en hing rond zijn nek.
'I'm not letting you go on your own anyway.' mompelde Carl en riep wat naar Chambo. We liepen, nou ja, Carl liep en ik strompelde, de club uit, waarna ik in een taxi werd gedrukt en Carl na veel moeite het adres uit mij wist te trekken en het aan de chauffeur doorgaf. Ik giechelde nog wat, viel tegen hem aan en sloeg mijn armen om zijn nek.
'You know, you're actually really sweet and so not my type, but I'm gonna do this anyway.' Voordat hij iets kon doen drukte ik mijn lippen op de zijne, maar wat daarna gebeurde, werd me veel te wazig.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen