Aurora

Zo bovenop Michaël kan ik hem makkelijk aanraken. Nieuwsgierig laat ik mijn handen over zijn buik glijden en weer omhoog langs zijn zij. Hij voelt warm aan en gespierd. Zo heerlijk. Verleidt door zijn naakte huid kus ik zijn nek en zak langzaam omlaag. Hij smaakt zelfs goed op mijn lippen. Beter dan iets wat ik ooit heb gegeten.
“Liefje?”
Michaël legt zijn handen op mijn billen en begint traag te kneden. Een verlangende kreun ontsnapt aan mijn lippen en ik kijk naar hem op. “Ja?”
Zijn lippen trekken een verrukkelijk spoor van mijn nek omhoog, langs mijn kin, om in de buurt van mijn mond te eindigen. “Vind je dit fijn?”
“Mm ja.”
Ik draai mijn hoofd iets en kus hem zacht. Michaël beantwoord de kus bijna meteen. Iets harder dan dat ik hem kus, maar dat maakt het alleen maar spannender. Ik voel hoe zijn handen langs mijn billen omhoog glijden naar mijn onderrug en daar kleine ontspannende rondjes beginnen te draaien. Mijn ogen fladderen dicht en compleet ontspannen druk ik mijn lichaam iets dichter tegen het zijne, wat hem een zachte kreun ontlokt. Elke keer dat ik zelf zo heb gekreund was het een teken dat ik het heerlijk vond wat hij deed. Met dat in mijn achterhoofd duw ik zacht onze lichamen nog dichter tegen elkaar aan.
“Prinses, je weet niet wat je doet.”
Zijn stem klinkt een beetje hees, wat er voor zorgt dat er een heerlijke rilling over mijn rug trekt. Met een beetje een wollig gevoel open ik mijn ogen.
“Ik raak je aan en ik wil je kussen.” Genietend van het gevoel strijk ik met mijn handen omhoog langs zijn borst. “Is dat verkeerd?”
“Nee, liefje. Helemaal niet. Maar-“
Met mijn lippen onderbreek ik zijn zin. “Geen maar.” Gelukkiger dan ik me ooit heb gevoeld sinds mijn vader is overleden leg ik mijn hoofd op zijn borstkas. “Een maar brengt altijd slecht nieuws. Verpest dit moment niet.”
Michaël zegt verder niks meer en hervat de rondjes op mijn onderrug. Alleen de stof van het hemd zit tussen hem en de littekens op mijn huid. Zo met hem zou ik zelfs bijna vergeten dat ze bestaan.
“Ik geef heel veel om je, Mica. Of het houden van is weet ik niet, maar ik geef echt heel veel om je.”

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen