Foto bij 3.

Ik wil ook naar Hogwart!!!!!!!! (huil)
Dit is trouwens het laatste stukje voor nu...
Fijne vakantie!!!!

X.

‘Ik ga zo even naar Sylvana enzo, ook nog even gedag zeggen goed?’ Hermione knikte twijfelend. ‘Over een uur kom ik weer terug goed?’ ze knikte nu overtuigender. Ik pakte mijn tas en ging de coupé uit op de voet gevolgd door Kyra. Op mijn gemak liep ik naar de wagon van Slytherin. Ik liep gelijk door naar het midden van de wagon waar Sylvana met de rug naar me toe iets uit aan het beelden was.
‘Heyy’ zei ik en ik prikte haar in haar zij. Verschrikt draaide ze om en riep verontwaardigd ‘Hé!’ om vervolgens me te omhelzen. ‘Heyy lekkerding!’ riep ze vrolijk. Ze liet me los en zei ‘Ik heb je zo gemist! We hadden echt af moeten spreken in de vakantie!’ ‘Ik heb jou ook gemist!’ en we omhelsden opnieuw. We hielden elkaar lachend vast om onze middel en draaiden naar de rest toe. ‘Heyy mensjes’ zei ik. ‘Ik wou net zeggen je gaat mij toch niet vergeten?’ begon Draco. Hij stond op en gaf me een knuffel en kus op mijn wang. Ik lachte. ‘Ons! Draco ons!’ zeiden Raven en Sam, ze knuffelden met z’n 2en me zowat plat. ‘Natuurlijk niet schatjes. Hoe kan ik jullie nou vergeten?’ zei ik. Ik ging naast Draco zitten en Sylvana weer naast mij, met tegenover ons Sam, Raven en Blaise. ‘Heyy Blaise’ zei ik nog. ‘Hoi Rose’ zei hij terug. En ook Kyra begroette iedereen vrolijk en ging daarna op mijn schoot liggen.
‘Hoorden jullie dat? Ze noemde me een schatje. She’s so into me!’ zei Draco met wiebelende wenkbrauwen. ‘Tuurlijk Draco. Keep on dreaming’ ‘Always. Ooit gaat het gebeuren, ik weet het zeker. Ik voel het aan mijn water’ Sylvana, Raven, Sam en ik begonnen te lachen. ‘Ik geloof je Draco’ zei Blaise. ‘Bedankt man’ zei Draco.
We vertelden allemaal even over onze vakantie en toen gingen hun door met hun spelletje. Het spelletje heette Every-Flavour en speelde je met Bertie Bott’s Every-Flavour Beans.
De groep waarmee je dan speelde zocht er dan eentje voor je uit en jij moest hem dan opeten maar als je 3x weigerde of uitspuugde moest je een straf doen die de groep ook weer bedacht en die mocht je niet weigeren.
Ze hadden 2 pakken over de tafel uitgestrooid en was na een kwartier voor de helft leeg. Het was echt een grappig spel, vooral met straffen. Zo moest Raven ‘Boe! Ik ben een koe!’ met koeien geluid door de hele trein roepen. En Blaise moest op zijn handen door de wagon heen lopen en Draco moest met mijn Gryffindor mantel door de trein lopen terwijl hij zei. ‘Ik hou zo erg van Gryffindor! Ik wou dat ik ook in die afdeling zat in plaats van Slytherin en ik hou zo erg van Potter en zijn vriendjes! Ik wou dat het ook mijn vriendjes waren!’ we liepen van voor naar achter en weer terug. We hadden veel bekijks en veel mensen kregen de slappe lach. Draco zei z’n tekst met een monotone stem als een radio die op repeat stond.
‘Nooit meer! Nooit meer!’ zei hij toen we weer terug op onze plek zaten. We lachten allemaal.

Reageer (1)

  • Marly2801

    Grappug xD
    Ik zie het al voor me xd
    Snel verder (:

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen