Foto bij Figure 6

Nadieh Smith-Jones


Zonlicht. Bonkend hoofd. Een misselijkheidsgevoel. Even knipperde ik met mijn ogen en keek rond. Okay, dit was definitely mijn kamer, dus dat scheelde, maar what the hell? Ik probeerde me te herinneren wat er was gebeurd en wreef even over mijn hoofd. Okay, club. Carl en Alex, die twee jongens.. Champagne, heel veel champagne.. Oh, shit. Die champagne zat niet in de planning. Maar oké, het was gebeurd. Ik keek even naast me en zag niks, behalve een wit vel. Ik wreef even over mijn ogen en probeerde het briefje te lezen.
Nadieh,
If you want to know anything about what happened last night, call this number.
Don't worry, you fell asleep right away and I went home.
Carl

Het briefje was simpel en awkward, typisch Carl eigenlijk. Even glimlachte ik, maar die glimlach verdween als sneeuw voor de zon zodra ik me herinnerde dat ik hem had gezoend. Oh mijn god, waarom had ik dat gedaan? Ja, ik was dronken, en ja ik had een sterk verlangen gevoeld om zijn armen rondom me te hebben, maar hij was toch niet eens hetero? Waarom zou ik dat dan doen?! Niet dat als ie hetero was geweest, ik hem had willen verleiden, maar toch. Ik ging rechtop in bed zitten, greep naar mijn mobiel en tikte het nummer in wat Carl had achtergelaten.
'Hello?' vroeg Carl's stem na enkele beltonen.
'Hi Carl, this is Nadieh.' zei ik gapend en kon mezelf wel voor m'n kop slaan.
'Oh hello you! Woken up?' Ik hoorde hem gewoon grijnzen aan de andere kant van de lijn.
'Yeah.. Hey Carl, I just wanted to apologise for last night. I didn't pull any more tricks on you, right?'
'No,' grinnikte hij, 'you already fell asleep in the cab, woke up for a bit when we arrived at your place and let us in, after which I took you to your bed and went home.' Ik zuchtte tevreden. Goddank. Ik had wel eens anders meegemaakt.
'Alright, well, thanks Carl. I promise you it won't happen again.' Ik hoorde hem wat mompelen, maar verstond niet goed wat hij zei.
'Hey, I gotta run now, but can I make it up to you by having a cup of coffee at Costa's?' vroeg hij. Even twijfelde ik. Als ik niet beter zou weten, zou ik haast denken dat hij met mij aan het flirten was. Maar dat kon niet. Dus stemde ik in.
'Yeah, sure, around 4? Is that okay?'
'Sure, I'll see you there where we met the first time!' klonk het enthousiast, waarna we elkaar gedag zegden en ik weer terug in bed plofte om de rust nog even over me heen te laten komen. Die rust was echter niet voor lang, want ik hoorde mijn maag rommelen.
'Alright alright.' mopperde ik, ging uit bed en liep naar de kijken om te zien of er nog iets eetbaars te vinden was. Ik stopte net een snee brood met pindakaas in mijn mond toen ik de deur open en dicht hoorde gaan en Anne's hoofd de hoek om kwam.
'Oh hey, you're awake.' was haar statement en ik trok een wenkbrauw op.
'Apparently so. Where did you come from?'
'I uhh..' Anne's hoofd werd rood en mijn ogen werden groter.
'nO WAY! Did you go home with that Alex guy? Wait, he's gay..' Ik kneep even mijn ogen fijn, waarna Anne mij weer verbaasd aankeek en een smuggy glimlach op haar gezicht kreeg.
'Oh my god, Nadieh, no, he's definitely not gay.'

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen