Kerli

"Heb je honger, jongen? Kom maar ik geef je te eten." De kleine, witte maltezer wrijft met zijn kopje tegen mijn been. Ik ga naar de keuken en vul zijn voederbak met hondenbrokken. "Alsjeblieft, schat." zeg ik als mijn kleine Nino gulzig zijn brokken opschrokt. Ikzelf begin ook wat honger te krijgen. Ik neem een doos cornflakes en zet me in de zetel. Ik zap wat tot ik uiteindelijk bij een film uitkom. Waarom ook niet? Het is lazy sunday voor Kerli.

Ik zucht als mijn telefoon gaat. Ik zou graag gewoon afdrukken maar het nummer van mijn manager staat op het display. Geen andere keuze dus als opnemen. "Wat is er, Nancy?" vraag ik zuchtend. "Ken je die ene film van dat meisje?" vraagt ze. Ik rol geirriteerd mijn ogen. "Ja! Die film! Die is echt fantastisch. Veel beter als die ene film met die jongen!" "Kerli, ik heb nu geen tijd voor je sarcastisch gedoe. Elise in Wonderland dat is het geloof ik." "Alice, Nancy. Het is Alice in Wonderland en nee ik wil niet mee met je naar de bioscoop als dat je vraag is." "Dat is niet mijn vraag, lieverd. Je gaat een soundtrack inzingen. De film wordt opnieuw gemaakt met Johnny Depp. Je zult een solonummer doen en ook eentje samen met een band." Mijn ogen springen wagenwijd open. "Ik mag zingen voor Alice in Wonderland? Nancy dat is mijn lievelingsfilm! Oh mijn god! " "Wil je nu nog steeds niet met me naar de film, Kerli?" vraagt de vrouw aan de andere kant van de lijn. Ik grinnik. "Ik zou graag met je naar de film gaan, Nancy!" "Wel lieve Kerli, ik niet met jou! Toedels!"

Ik gooi mijn gsm ergens in de zetel en ik maak een vreugde dansje. Ik maak een soundtrack voor Alice in Wonderland! Nino kijkt me aan terwijl zijn kopje opzij hangt. Ik til het beestje op en begin met hem te dansen. "Nino, het baasje is zo blij!" Ik druk een kus op de neus van mijn kleine hond. Lazy sunday gaat niet door. Ik bel meteen Siebe om te vragen of hij mee wat gaat drinken. Ik trakteer!

Reageer (3)

  • LydiaMartin99

    Ga je nog verder met deze story?? Pliessss, ik wil hel graag weten wat er verder gaat gebeuren ^^

    8 jaar geleden
  • ProudAlien94

    snel verder!!
    :D

    xx

    9 jaar geleden
  • Jaegerjaquez

    Abo
    Xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen