'Dit is een leuke school en zo, maar ze mogen wel wat aan het eten doen.'Zucht Niall. Liam kijkt hem verbaasd aan. 'Is het eten zo belangrijk dan?' 'Het is het belangrijkste op de hele wereld!' Louis lacht. 'Okay mister foodguy. Maar jongens vertel wat zijn jullie powers?' Louis kijkt opgewonden van de één naar de ander. ' Ik kan vuur besturen en shit.' Zegt Zayn grijnzend. 'Das toevallig, ik heb het tegenovergestelde, ik kan ijs besturen.' Antwoordt Liam. ' Awesome! Ik kan mensen pijn doen of helen als ik ze aanraak.' Lacht Niall vrolijk. 'Het pijn doen is minder leuk dat het lijkt.' Louis knikt vrolijk. 'Ik kan dingen laten zweven met gedachten, just like Matilda. En jij Hazzacurlybear.' Liam trekt zijn wenkbrauw op als Louis de bijnaam zegt. 'Uhm.. I-ik ben een shapeshifter.' Harry's wangen kleuren rood. 'AWW, thats cute and awesome!. Jij bent niet Engels, Niall? Waar kom je vandaan.' Vraagt Louis. 'Ireland bitches!' Niall grijnst de grootste grijns die Harry ooit gezien heeft.

Na het eten besloten de vijf jongens naar de "woonkamer" te gaan. Er was bijna niemand, behalve een meisje die met oortjes in een boek aan het lezen was. Louis en Harry gaan naast elkaar op de bank zitten, terwijl Zayn en Liam op de stoelen zitten naast de bank en Niall ligt op de grond. 'Hoe wisten jullie van deze school af?' Vroeg Niall. 'We kregen een brief thuis en mijn moeder wou eerst met de directeur praten voordat ik hier naar toe mocht.'Antwoordde Liam. 'Ik kreeg ook een brief.' Zeiden Zayn en Louis tegelijk. 'Jinx!' Zayn rolt zijn ogen en reageert niet op Louis. 'Mijn vader zag het in de krant staan en besloot me hier heen te sturen.'Was Harry's antwoord.

Zo praten de jongens nog een tijdje door over van alles en nog wat, totdat ze merken dat ze nog met zijn vijven zijn en Niall wel heel erg stil is geworden. 'Niall? Volgens mij slaapt hij, ik breng hem wel naar bed.' Zayn tilt Niall op en loopt richting de kamers. 'Ik ga ook maar, slaap lekker.' Ook Liam staat op en loopt weg. 'Wil jij ook al naar bed Harry? ' Harry schud zijn hoofd. 'Ik heb wel dorst, zullen we wat te drinken halen in de keuken en dan naar bed gaan?' Louis knikt en samen lopen ze richting de keuken. Na wat gedronken te hebben gaan ze ook maar naar bed, om snel al in slaap te vallen.

Louis wordt die nacht wakker door een luide schreeuw, hij schiet overeind en ziet dat Harry aan het woelen is in zijn slaap. 'Harry? Word wakker?!' Louis staat op en loopt naar het bed van Harry. 'Nee... sorry.... ik...' In zijn slaap verandert zijn lichaam steeds in andere vormen, eerst is al zijn haar weg en daarna heeft hij ineens haar tot over zijn schouders, dan heeft hij ineens een donkere huidskleur , en hij heeft in eens borsten en daarna weer een platte borstkast. Louis begint aan Harry te schudden. 'Hazza wordt wakker, het is niet echt.' Harry schiet ineens omhoog en begint vervolgens te snikken terwijl zijn lichaam weer terug verandert. Louis neemt Harry in zijn armen en troost hem, zo vallen ze samen weer in slaap.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen