Foto bij Epiloog.

Harry Styles
8 - mei - 2014

Met Louis liep ik hand in hand richting het bos. Het was warm weer vandaag en de zon scheen volop. Er liepen verschillende mensen langs, de ene keken ons vol afschuw aan, andere keken ons vertederend aan en andere keken ons alleen maar vreemd aan. Niet iedereen was het natuurlijk met homo's eens. Niet dat ik me er iets van aan trok. Mijn voet zette ik op de zachte aarde van het bos waar geen pad was. Ik ging aan Louis laten zien waar ik was veranderd in vampier. Alleen hij wist van niets. We liepen steeds verder het dicht gegroeide bos in waar waarschijnlijk al heel lang geen mensen meer geweest waren. Eerst zou ik mijn oma haar boerderijtje laten zien die er volgens mij nog steeds stond.
Er verscheen een klein boerderijtje en daar nam ik Louis mee naar toe. We stopte voor het boerderijtje en Louis keek me vragend aan. Ik zou hem heel het verhaal vertellen. 'Ik ga je het verhaal vertellen van hoe ik vampier werd, goed?' Louis knikte en samen liepen we naar een oud bankje die naast de voordeur van de boerderij stond. We gingen zitten en ik begon hem alles te vertellen. Van dat mijn oma ziek was, dat ik naar het bos liep in het donker, ook over de man die ineens verscheen en me beet. Ook vertelde ik over wat daarna was gebeurt. Dat ik mijn ouders vermoord had. Ik vond het vreselijk om het te vertellen en had het ook met moeite verteld. Louis en ik stonden op. Ik zou de plek waar het gebeurde laten zien. We begonnen dezelfde route te lopen die ik ook liep die avond. Ik duwde de takken een beetje weg die een beetje in de weg stonden en uiteindelijk liep ik over een uitstekende tak. Alleen Louis lette niet op en struikelde. 'Auw jeez' Mompelde hij. Ik hurkte bij hem neer en keek hem aan. 'Gaat het?' Louis gaf antwoord maar mijn aandacht ging ergens anders heen. Zijn onderarm. Er liep een straaltje bloed naar beneden. Ik likte kort over mijn lippen en probeerde mijn aandacht weer op Louis te richten maar het was heel erg moeilijk. Al sinds dat geval van Niall, Liam en Zayn had ik niets gedronken en ik had ongelofelijk dorst nu. 'Harry?' Ik keek op en gelijk keek Louis me geschrokken aan. Zag ik er dan echt zo hongerig uit? Ik keek al snel terug van Louis zijn gezicht terug naar het bloed.
Al snel nam het vampieren deel me over. Ik greep zijn pols stevig vast. 'Harry' piepte Louis met lichte angst in zijn stem. Ik negeerde hem en zette mijn tanden in zijn slagader bij zijn pols. Louis schreeuwde het uit van de pijn. 'Harry!' Ik kon niet stoppen, mijn vampieren kant had me over genomen en niemand kon er wat aan doen. Ik keek Louis ondertussen aan. Hij keek me gebroken, pijnlijk, bang en teleurgesteld aan. Maar het ging me nu niets aan, alles wat ik nu wilde was zijn bloed. Het bloed bleef ik uit zijn lichaam zuigen en langzaam zakte Louis weg. 'Harry stop' Louis mompelde het heel erg zachtjes. Al snel zakte hij neer op de grond met zn ogen gesloten. 'Stop. please.' Was het laatste wat er uit zijn mond kwam. Toen realiseerde ik me wat ik gedaan had. Mijn tanden haalde ik direct uit hem. 'Louis?' Ik kreeg geen reactie. 'Louis?!' riep ik. Mijn vingers legde ik op zijn slagader in zijn nek om zijn hart te voelen. Maar ik voelde geen hartslag. Hij was dood.
Niall, Liam en Zayn hadden gelijk.

Ik ben een monster.

RiannePaynex:
ik denk dat Louis ineens dood gaat bc yolo

HAHA nee dat is zielig

Je had wel gelijk.

Nou dit was het dan. Damn, ik vond het echt moeilijk om dit hoofdstuk te schrijven.

Reageer (8)

  • Krios

    OMHS! Dit meen je niet! [omhs is Oh My Harry Styles]

    9 jaar geleden
  • LouisTomlinson

    OMFG NO PLEASE NOOO

    9 jaar geleden
  • Meteora

    OMG maak please een tweede epiloog, dit kun je niet doen aaaaa

    9 jaar geleden
  • louisharry

    GODVERDOMMEN
    NEE
    NIET LEUK

    a a wel goed geschreven

    9 jaar geleden
  • Azriel

    HARRY WATS DEZE

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen