Lexi Blaze

Ik was thuis gebleven toen ik hoorde dat Laurel terug naar Japan ging, ik voelde me schuldig dat ik zo tegen haar had gedaan. ik had m'n dag niet, toevallig had ik mijn periode en dan kan ik nog wel eens chaggie zijn. ik liep naar beneden om iets te eten te pakken en hoorde toen David en laurel praten. 'wa- wacht LAUREL?! is ze dan toch niet gegaan?' even later ging David weg en belde iemand Laurel, een ene Johan. en daarna liet ze zichtzelf op de grond neer zakken, tegen de muur. 'Dit is mijn kans om het goed te maken!' dacht ik. "Het spijt me" zei ik opeens en kwam achter de muur vandaan, waardoor ze schrok, ze dacht waarschijnlijk dat ik ook de stad in was gegaan. "en waarom dat opeens" kaatste ze terug "nou, ik voel me schuldig om wat ik gister zei, je bent een geweldige voetballer en tevens mijn beste vriendin" glimlachte ik. "echt?" snikte ze. "ja, echt Laurel" glimlachte ik nog steeds. "Kom hier en geef tante Lexi eens een dikke knuffel" grinnikte en gelijk sprong Laurel op en rende als een gek in m'n armen "Zo ken ik je weer" glimlachte ik.

"Lexeeeeh, wat gaan we doen" zei Laurel verveeld terwijl we onderste boven op de bank zaten ''laten we gaan voetballen, en waag het niet om uit het team te gaan als speler!" waarschuwde ik haar. "key key" grinnikte ze. "mooi, kom op dan!" zei ik en trok haar onderste boven van de bank af. "je bent nog steeds niet veranderd hea" zuchtte ze omdat ze dit al vaker meegemaakt had. "en dat zal ook nooit gebeuren" grinnikte ik en trok Laurel verder tot dat we voor de deur stonden.

We waren nu al ongeveer een half uur buiten aan het overschieten, een tegen een aan 't doen. tot dat we werden geroepen door Axel "Lexi, Laurel et- wacht wat Laurel?!" stammelde Axel verbaast "Jongens Laurel is terug" Zei Axel hysterisch "volgens mij heeft hij iets op" zei ik terwijl ik hem raar na keek. "ja, dat denk ik ook" stemde Laurel met mij in. "laten we maar naar de rest gaan, volgens mij wou Axel ons roepen voor het eten" veranderde ik het onderwerp en gingen naar binnen, kijken wat de reactie van de rest zou zijn.

Reageer (4)


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen