De serie bestaat niet, maar zo kan ik zijn gave gaan onthullen.

Ik zat in mijn enorme kamer, waar ik al twee jaar ben.
Ik lag in bed, en had de dekens helemaal over me heen getrokken. Jane was erachter gekomen dat ik in mijn broek had geplast en vroeg hoe dat gekomen was.
'Noah, je bent tien, geen vijf,' had ze op een bittere toon gevraagt.
Ik was voor straf naar bed gestuurd en dat was voor mij nu ook geen probleem. Ik hoorde dat de deur geopend werd en schuifelvoetjes over het hout. Mijn bed deukte wat in en een hand streek over de deken, waar ik onder lag.
'Lieverd, ik heb je juffie aan de lijn gehad en ze zei dat je sommen had beantwoord die allemaal nog goed waren ook, klopt dat?'
Ik kwam onder de dekens vandaan en knikte.
Jane was gekleed in een prachtige jurk en haar blonde haren waren opgestoken met twee spelden. Een lange sluier hing over haar armen, waarbij de uiteinden naar beneden hingen.
'Waar ga je heen?' vroeg ik om niet verder op haar vraag in te gaan. Jane glimlachte en haalde een hand door mijn kortgeknipte haren.
'Ik ga met je vader naar een belangrijke uitreiking, Albert zal op je passen,' zei ze. Ik wilde mee, ik wilde niet alleen zijn, maar ik had straf. Ik kroop uit bed en liet mijn benen bungelen zodat ik makkelijk op de grond terecht kon komen.
Ik liep naar de deur en bleef in de opening staan.
'Ik ga mee,' riep ik vrolijk. Jane kwam op me af gelopen en greep me bij mijn middel en tilde me ondersteboven op. Ik giechelde het uit en probeerde terug te kietelen, maar het lukte steeds niet.
Ik werd op bed gegooid. Ik werd aan alle kanten gekieteld en uiteindelijk werd er ook nog op mijn buik geblazen.
'Mama, dat kieteld,' gierde ik.
'Noah, zul je een brave jongen van tien zijn en op het huis passen,' zei ze en ik knikte. 'Oke,' riep ik vrolijk en ging zo recht mogelijk staan. De hand van Jane, duwde
tegen mijn borst en ik viel achterover op mijn kussen.
Jane vertrok door de deur en sloot het achter zich.
Ik keek haar giechelend naar de gesloten deur en klom zelf weer uit bed om naar de woonkamer te gaan.

Ik liep op blote voeten de woonkamer binnen en ga op de grote bank zitten en zet de plasma tv. op disney XD. Het was een serie over een jongen die zijn handen op de grond hield en groen licht uit kwam.
Het huis voor hem explodeerde uit elkaar en de huizen daarnaast stonden ook in brand.
Ik keek met grote ogen naar het brandende huis en moest denken mijn eigen huis zes jaar geleden. Ik drukte de tv. uit en laat me languit op de bank liggen en viel in slaap.

Reageer (2)

  • Altaria

    Dit is super.. Wacht ff is dat een zelfbedachte serie? I have no clue..

    9 jaar geleden
  • Zoldyck

    Geweldig!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen