De volgende dag is de spanning voelbaar en dat lees je van iedereen zijn gezicht af.
"Ik begrijp gewoon niet waar iedereen zich zo druk om maakt. Het zijn gewoon een stel verwende jongens dieet hun smoel werkje iedereen voor zich kan laten buigen" stel ik mijn mening en Alieke kijkt mijn kant op.
"Wacht maar tot je ze ziet. Ze hebben een bepaalde chemie met mensen. Hun liedjes gaan tenminste ergens over. Ze zijn gewoon heel speciaal"
"Dus nu moeten we ze gaan behandelen alsof ze God op aarde zijn? Word hun ego al niet genoeg gestreeld"?
Alieke kijkt weer op haar beeldscherm zodat ik niet kan zien dat ze bloost.
"Ze zijn gewoon heel bijzonder" antwoord ze zacht.
Nu word er dus van ons verwacht dat we 3 weken lang alle aandacht op hun storten en alles uit onze jatten laten vallen als ze iets moeten en alleen antwoorden met ja en amen?
"Ik vind er niks bijzonders aan. We schijten en stinken allemaal hetzelfde. Hun vegen ook gewon hun rest af met page toiletpapier wat je in de supermarkt koopt" antwoord ik en help een klant.

Alle puntjes worden op de i gezet en iedereen word nog een keer gecontroleerd als mr. Morales een telefoontje heeft gekregen dat ze onderweg zijn. We moeten gewoon ons werk doen zodat ze zich niet opgedrongen voelen. Vertellen ze dat ook tegen de fangirls ?
"Hoelaat zijn ze er" vraagt Alieke me.
"Geen idee, we merken het vanzelf als ze er zijn" ik kijk naar de ingang waar hordes meiden staan.
Als we gegil en geschreeuw horen zie ik dat Alieke zich moet inhouden. Nee hoor, ze was geen fan. Ik rol met mij ogen en typ gerust Door. Tussen de mensen door zie ik een hummer met geblindeerde ramen stoppen voor de ingang. Zijn ze bang dat ze blind worden van al die flitsen van de camera's?
Ik moet mijn plaats inleven voor Jim, de aangewezen persoon die ze mag inchecken en naar hu kamer te leiden. Jim is namelijk 1 van de oudste werknemers en mannelijk, dus kunnen wij vrouwen ze niet afleiden of een rare indruk achterlaten.
als ze de lobby binnen komen bekijken sommige gasten ze zoals ik het doe en moeten ouders hun tienerdochters in toom houden.
Als ze binnen zijn bekijken ik ze even en maak al snel een conclusie. Het zijn niet mijn type jongens.

Sorry dat k al een tijd niet heb geschreven, maar k ben op dit moment op vakantie waardoor ik minder schrijf. Ik hoop dat jullie het alsnog leuk vinden.

Reageer (1)

  • Manonxxx

    Dat zegt ze nu....
    Haha.
    Snel verder.xx

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen