Foto bij Chapter thirteen.

~ Alison Lilian Hale

Later die dag, toen we weer bij mij thuis waren besloten we met zijn alle pizza te bestellen.

‘Ik heb zo’n honger,’ klaagde Michael.

Hij lag op een van de banken in mijn woonkamer. Zijn hoofd lag in Luke’s schoot en omdat de bank iets te klein was voor zijn lange lichaam hingen zijn benen over de armleuning. Cal, Mali en Rowan zaten op de andere bank terwijl Ashton en ik op de grond zaten. We hadden zoveel mogelijk kussens gepakt en eigenlijk zat ik nog best lekker. Dit was weer zo’n moment die ik gemist had, gewoon gezellig met zijn alle bankhangen, praten, pizza eten en films kijken. De jongens vertelde ons verhalen over hun tour en om de zoveel seconden moest er altijd wel iemand lachen.

‘Jullie zijn echt gek,’ giechelde Rowan.

De bel ging en gelijk sprong Michael van de bank ‘PIZZA!’ gilde hij waarna hij naar de voordeur sjeesde.

Niet lang daarna kwam hij terug met zes dozen pizza in zijn handen. De heerlijke geur van pizza zorgde er al snel voor dat mijn maag knorde.

Ashton giechelde ‘Heb je honger Ali?’

Ik bloosde en knikte ‘Heel erg.’

Ash pakte een van de dozen van de tafel en zette die tussen ons in. Als hongerige leeuwen viel iedereen aan en voor een tijdje was het helemaal stil in mijn kleine woonkamer.

‘Dat. Was. Heerlijk!’ zuchtte Luke toen al de pizza’s op waren.

‘Mee eens, ik zit zo vol dat ik bang ben dat mijn buik elk moment kan ontploffen,’ kreunde Mali.

‘Zullen we een film kijken?’ stelde Calum voor.

‘Horror!’ schreeuwde Luke en Michael meteen.

Rowan en ik keken beide met grote ogen naar de twee jongens. Wij waren de enige twee die absoluut niet van enge films hielden, de rest was er gek op. Ash grinnikte toen hij de blik op mijn gezicht zag en hij sloeg zijn arm om me heen.

‘Aw maak je geen zorgen Ali, je weet toch dat ik je wel bescherm.’

‘He! En ik dan?’ pruilde Rowan.

Michael lachte en wees naar Luke ‘Jij hebt Lukeyboy, ik weet zeker dat hij je wel wilt beschermen van alle grote enge monsters die je willen vermoorden nadat je de film hebt gezien.’

‘Michael, stop alsjeblieft!’ zei ze met een zielig stemmetje.

Luke grinnikte en liep langzaam naar de plek waar Rowan op zat. Hij trok Calum van de bank af en plofte naast mijn beste vriendin, wiens gezicht alweer knalrood was.

‘Mikey heeft gelijk, ik bescherm je wel,’ zei hij terwijl hij ondeugend naar haar lachte.

Rowan glimlachte verlegen naar hem maar leunde toen toch tegen hem aan toen hij zijn armen voor haar opende. Ik knipoogde naar haar en stak mijn duimen op.

Calum zette de film, the conjuring, aan en ging daarna op Luke zijn oude plek naast Michael zitten. ‘Zijn jullie er klaar voor meiden?’ grinnikte hij.

Ik gaf geen antwoord en verstopte mijn gezicht in Ashton’s T-shirt. Ik haatte horror films, ik kreeg er meestal nachtmerries van. Ash zijn rechterarm gleed omlaag naar mijn rug en langzaam begon hij rondjes te tekenen met zijn vingertoppen. Ik sloot mijn ogen en concentreerde me op zijn aanraking terwijl ik probeerde alle geluiden om me heen te negeren. Het werkte voor een tijdje maar Rowan’s angstige schreeuw kwam recht door mijn onzichtbare muur heen. Mijn ogen vlogen open en ik kwam gelijk overeind. Ashton grinnikte zachtjes en trok me terug waarna hij mijn voorhoofd kuste.

‘Niks aan de hand Ali, het is maar een film.’

--

Hello lovies!
I'm backkk! Italië was geweldig! (:
OMG ik heb bijna 90 abo's! Dankjulliewel!! Ik hou echt van jullie!! <3
I hope you guys like this chapter xx

Reageer (11)

  • MeloveEmma

    The conjouring is niet eng.. ik heb hen gezien met Engels maar die was best leuk. Naja kleine stukjes maar niet echt heel eng ofzo

    9 jaar geleden
  • blackromanceboy

    N'aaaaawh

    9 jaar geleden
  • knowledge

    Naawwhhh ashton cutie!! Ik wil ook een ashton!!

    Snel verder paashaasje!! <33

    9 jaar geleden
  • HarrysWife

    Zo ontzettend lief

    9 jaar geleden
  • Kattris

    Hahaha ik hou van horror en zo, vet spannend
    Maar toch zou ik doen alsof het niet zo was zodat ik bij Ash kon kruipen(;

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen