Yasmina

Al de hele dag heb ik gezocht naar het bandje dat ik heb gekregen van mijn vader. Het kan gewoon niet dat ik het kwijt ben. Het mag niet! Het is het enige wat ik nog heb van hem! Na 3 uurs heel het huis hebben rondgezocht zonder resultaat besluit ik maar om het op te geven. Mijn dierbaarste bezit is nu ook al kwijt. Die man hierboven is me vast vierkant aan het uitlachen.

Ik zit op mijn kamer tv te kijken, de wedstrijd van Barcelona. Ik zucht. Normaal gezien zat ik nu in één van die stoeltjes. De wedstrijd is afgelopen en er zou nog een mededeling zijn van Neymar. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Neymar is een fantastische voetballer. Als ik gisteren niet illegaal daar stond te voetballen had ik hem gegarandeerd dood geknuffeld. "YASMINA!" gilt mijn moeder. "KOM METEEN NAAR BENEDEN!" Ik zucht. "WACHT EVEN!" Ik wil dolgraag de mededeling zien van Neymar. Zolang hij maar niet zegt dat hij stopt bij Barcelona, is het goed voor mij. "YASMINA CARERRAS HEF JE LUIE KONT OP EN KOM METEEN NAAR HIER OF HET IS GEDAAN MET JE STOMME BAANTJE!" Meteen veer ik recht en loop ik naar beneden. Van mijn baantje blijft ze af!


Sophia

Ik hoor moeder Yasmina roepen. Ik zit op mijn kamer mijn haar te stijlen. Yasmina niet op haar kamer? Tijd voor eens rond te snuffelen dan. Ik haal de stijltang uit het stopcontact en sluip de kamer van mijn zusje binnen. De kamer is veel kleiner dan de mijne en er staan ook niet zoveel spullen in. Heel haar kamer hangt vol met posters van voetballers en vlaggen van clubs. Die meid heeft echt geen smaak. Niet moeilijk dat mama mij het leukste vindt. Dat is het voordeel van de eerstgeborene te zijn, je wordt meer geliefd..

Ik kijk op als haar televisie nog aanstaat. Neymar verschijnt op het beeld. "Ugh." komt er uit mijn mond. "Ik zoek een meisje." zegt hij. Meteen is mijn aandacht naar het scherm gericht. Het is dan wel niet mijn eerste keuze, maar hij is populair en rijk. Ik zet de volumeknop wat harder en luister naar zijn uitleg. Dit kan nog eens interessant worden.

Reageer (1)

  • XxLxX

    Oeh jij activeert snel achter elkaar hoofdstukken, dat mag ik wel(H)
    Snel verder!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen