Neymar Junior

"Neymar, je mag je mededeling doen." de coach komt op me af en schenkt me een glimlach. "Oké, dank je." De wedstrijd is afgelopen en ik loop naar het midden van het veld waar een microfoon klaarstaat. Ik voel in mijn zak en check of het armbandje er in zit.

"Hallo, allemaal." Ik glimlach en zwaai naar het publiek. Vele meisjes gillen mijn naam. Als het wat stiller is ga ik verder. "Ik zoek een meisje." begin ik mijn speech. "Ze is een voetbaltalent en kan trucs die ik nog niet onder de knie heb. Het meisje dat ik zoek, heeft haar armbandje verloren. Het meisje dat naar me toe komt en kan zeggen wat er in het bandje staat gegraveerd , daarmee zou ik graag eens willen afspreken. Misschien krijgt ze ook wel een plek in het vrouwenteam van Barcelona. Morgen zal ik hier in het stadion zijn. Als jij het meisje bent dat ik zoek,kom dan alsjeblieft naar me toe. Ik ben op zoek naar mijn Soccergirl." Het hele stadion is stil en ik glimlach. "Dank je voor jullie aandacht." Ik zwaai nog eens en loop dan het veld af. Alsjeblieft laat ze het gehoord hebben, alsjeblieft!

Als ik in de lockers ben, bekijk ik het armbandje nog eens goed. Aan de achterkant van het plaatje staat een geboortedatum. 11.10.1996. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Dit kan mijn zoektocht nog makkelijker maken.

"Wat was dat nou, man?" Lionel Messi komt naast me zitten. "Waar heb je het over?" mompel ik. "Met dat meisje." gaat hij verder. Een glimlach verschijnt op mijn gezicht. Haar stunts waren echt betoverend. Ik hoop dat ik haar snel vindt. "Ik zag haar voetballen hier. Ik weet dat ik hier niet mag komen om dat uur, en zij mocht hier ook niet zijn maar ze was zo betoverend. De manier hoe ze voetbalde... Ik moet haar echt vinden, Leo. Ik vind haar echt leuk!" Lionel lacht. "Neymar hoe kan je nou iemand leuk vinden die je nog niet eens hebt gezien?" Ik haal mijn schouders op. "Het is heel simpel. Ik moet haar vinden. Help je me?" Messi kijkt me bedenkelijk aan maar knikt dan. "Ik help je, bro."





Reageer (1)

  • XxLxX

    Snel verduuuur!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen