Lexi Blaze

Ik zag Laurel weggaan met Johan en Wolfy en was niet van plan om haar tegen te houden, daar heeft ze een te sterke wil voor. “Waarom houd niemand haar tegen?” vroeg Mark verbaasd in het algemeen. “Als ze iets wilt hou je haar niet tegen, en ze komt heus wel optijd terug” stelde ik Mark gerust en liep naar buiten. Ik pakte een bal uit de ballen mand en begon te dribbelen, ik moet sneller worden zoals Laurel al zei!
Na een tijdje was ik het zat en begon op de goal te schieten. “Hulp nodig?” hoorde ik opeens iemand achter mij zeggen en ik draaide me dus om en zag daar Xavier, Axel en Mark staan. “Graag jongens” glimlachte ik en Mark ging in de goal staan terwijl wij drie, Xavier Axel en ik rustig op de goal begonnen te schieten. “Waarom proberen jullie niet een hissatsu samen?” vroeg Mark opeens slim. “Dat is een iedee” mompelde ik en Xavier en Axel stemde ermee in.

Na zeker een uur hebben geoefend is het ons geluk, Grand Fire! “Wow guys, die was geweldig!” hoorden we opeens stemmen schreewen, en ja hoor daar stond zowat heel Raimon. “maareh, we moesten jullie roepen van de coach omdat we morgen ochtend weer moeten trainen.” Zei David en we gingen naar binnen, op weg naar bed.




Het lukt me nog steeds niet om grote stukken te schrijven maar er komt steeds meer inspiratie!

Reageer (2)

  • Moonwarrior7

    goed zo jongens en Lexi!

    9 jaar geleden
  • KorraBlaze0

    Snel veder plzzz
    Het is niet erg dat het een klein hoofdstuk is het is super leuk

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen