Hallo, lieve abo's die niet zomaar een abo hebben genomen voor de lol en dit verhaal ook nog echt lezen, en Merula,

The New Change:
Pagina's: 270
Woorden: 115 627
Tekens (exclusief spaties): 514 523
Tekens (inclusief spaties): 630 217
Alinea's: 863
Regels: 10 135

Voor degene die dit nog niet wisten: ik schrijf dit verhaal eerst in Word en kopieer het daarna naar hier. Dus, in het Word-document heb ik vandaag de epiloog afgemaakt! (Ik loop een heel deel voor, in Word heb ik ondertussen al 80 hoofdstukken...)
Mijn eerste verhaal dat ik helemaal af heb, dus! Ik ben nu zo ongelofelijk blij dat ik waarschijnlijk nog wat meer stukjes online ga zetten!
Geniet ervan!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (2)

  • Lorem

    Lol, xD (Ik weet het droge reactie. xD)

    9 jaar geleden
  • Meruul

    Hallo Romi! Weet je, ik kwam er net ineens achter dat ik toch een abbo heb hierop! Blijkbaar... Dus nog een reden om blij te zijn!
    Awh, Luca is so cute! Normaal krijg je me moeilijk mee met zulke scenes, maar dit is echt goed! Ik krijg maar geen hoogte van May... net als ik denk dat May uitleg wilt, zoent ze, en net als ik denk dat ze wilt zoenen, loopt ze weg... Wat is er met haar? En waarom eindigt het zo onheilspellend? 'nooit meer vergeten', dat klinkt alsof hij het nooit meer zal horen. Je zou bijna vergeten dat Luca een player was xP

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen