Twintig jaar geleden werd er op 18 juni een meisje geboren dat de naam Sylvie kreeg. Ze werd nagenoemd op de zangeres van Sylver, namelijk Silvy De Bie omdat haar papa haar als kind graag hoorde zingen. Sylvie heeft jaren versleten op school en is dit jaar eindelijk afgestudeerd, ze wil gaan werken, maar denkt eventueel aan weddingplanner of kinderverzorgster te worden. Sylvie heeft één jongere broer en één oudere halfbroer. Vroeger had ze huisdieren, maar helaas zijn deze gestorven. Zo had ze ooit kuikentjes, konijnen, een vogel, schildpadden en honden. Ooit wil ze graag terug een hondje, want een hond is dan ook haar lievelingsdier.
Deze meid houdt van dansen, schrijven en gamen. Ja je leest het goed, gamen, ze is er zelfs lichtjes verslaafd aan. Sylvie zit ook in verschillende fandoms, zo is ze vooral een grote Directioner en Potterhead. Liam Payne is dan ook haar celebritycrush, al begint de bekende Youtuber Joe Sugg de race tegen Liam Payne te winnen. Joe sugg, aha, de Youtuber. De Youtuber die Sylvie's absolute favoriet is. Ze kan uren naar zijn filmpjes kijken omdat hij haar constant aan het lachen maakt, ze delen volgens haar ook dezelfde humor, valt zelden voor dat dit gebeurd.
Dan heb je nog WWE. Iedereen denkt, what the fuck is dat voor iets? Wel, WWE is de afkorting voor World Wrestling Entertainment. Jaren en jaren volgen Sylvie's ouders dit al op tv, dus is ze er een beetje mee opgegroeid en kijkt ze er daarom ook naar. Begrijp het niet verkeerd, het is geen sumoworstelen! John Cena is haar favoriete worstelaar, deze man heeft dan ook een hart van goud voor zijn vele fans.
Nog enkele dingetjes die Sylvie leuk vindt. Haar lievelingskleur is blauw, ze is dol op Italiaans eten, ze kijkt graag Pretty Little Liars en haar favoriete film is Rock of Ages. Ze heeft een hekel aan spinnen, clowns en het donker. Zelf is Sylvie een vrolijke meid, die lief, behulpzaam, sociaal en enthousiast is. Ze kan ook wel eens koppig zijn en heeft af en toe wel graag haar gelijk.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen