Foto bij Lessen

Weet jij het antwoord op de vragen? Dan win jij 5 tot 10 punten per vraag voor je afdeling!

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (11)

  • LittleLet

    - Duivelsstrik
    - Harry Potter
    - ?
    - ?
    - tefeloon
    - je gaat binnenkort dood
    - Cruciatusvloek, Imperiusvloek en de ergste de doodsvloek of terwijl "Avada Kedavra"
    - Een Noorse bultrug is een draak met stekels op zijn rug, Hagrid had er een in Harry's eerste jaar, hij(eigenlijk zij) heet Norbert(later Norberta).
    - Hij gaf gewoon les en op een dag viel hij in slaap op een zetel de volgende dag werd hij gewoon wakker en was hij een geest en zoals het in de boeken staat:"sindsdien zijn zijn lessen geen steek verandert"
    - Felix Fortunatis( het hangt van de hoeveelheid af hoe lang je geluk hebt)

    8 jaar geleden
  • StarTrekkie

    expecto patronum betekent: ik verwacht pleitbezorger

    8 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    1) Duivelstrik
    2) De naam van Harry Potter
    3) ??
    4) ??
    5) feteloon
    6) Dan komt er binnen 24 uur een eind aan je leven
    7) vloek 1: Cruciatersvloek
    vloek 2: Imperiusvloek
    vloek 3: Doodsvloek (Avada Kedavra)
    8) Een draak met een zeer opvliegend karakter. Zoals de naam al zegt, hij komt uit Noorwegen en heeft flink wat bulten en stekels op zijn rug.
    9) In de leerlarenkamer is hij naast de haard in slaap gevallen en verliet de ochtend erna zijn lichaam. Het schijnt dat hij verbrand is...
    10) Felix Fortunanis

    8 jaar geleden
  • Hermeliencool

    1= duivelstrik, 2= Sirius die heeft de naam van Harry gebruikt maar hij betaalde zelf. 3= geen flauw idee. Sorry. 4= Ik weet dit ook niet....5= ik heb het na gekeken, dus ik weet het zeker, tefeloon, 6= dan ga le binnen vierentwintig uur, dood.......7= avadakedafra, cruciatus, impirus. Niet gebruiken, want dan ga je naar Azkaban....8=een draak met een gehoorde kop, gehoornde rug. Meer weet ik niet. 9= professor Kist ging slapen vuur een vuurtje in leeraren kamer en toen ie wakker werd en op wilde staan was ie dood.. Hij liep gewoon de muur door. 10= Felix fortunanis.6 maanden brouwen...

    9 jaar geleden
  • StormPoot

    Duivelstrik , Harry's naam maar op de rekening van Sirius Zwarts , - , - tefeloon? , Binnen 24 uur ben je zo ongevee rdood.. Het is anmelijk eht voorteken van de dood , De cruciatusvloek ( Crucio ) 2 De imperiovloek (Imperio) en Avada Kedavravloek (Avada Kedavra)... Je weet vast welw at ze doen.. , Zwarte stekelinge punten over.. Staart en rug als goed is... , Hij ging dood , maar stond op om les te geven aan Zweinstein.. , Felix Fortunatis.. Het duurt 6 maanden om dit te brouwen.. Volgens mij weetik alles wel zo'n beetje..

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen