Louis Tomlinson

De koele lucht van de airco in de lobby komt me tegemoet en ik zucht onhoorbaar. Ik wen er maar niet aan dat we steeds bedolven worden onder een lawine van fans.
We lopen naar de receptie waar we ingecheckt worden. Achter de balie staat een meisje met blond haar en kristal blauwe ogen. Heel cliché maar ik vind haar om de een of andere reden erg fascinerend. Ze heeft een bepaalde gloed in haar ogen, maar dat kan ook minachtend zijn.
Het meisje verruild haar plek voor een man die ons incheckt.
ik kan mijn ogen moeilijk van haar afhouden. Onze ogen vinden elkaar en ik voel me nog gefascineerder dan eerst. Ze heeft iets bijzonders, iets speciaals.
"Ik zal jullie naar de suites begeleiden" zegt de man als we ingecheckt zijn. Hij gaat ons voor naar de lift en wij volgen. Onze koffers waren al onderweg. Als we Door de gangen lopen, blijven enkele mensen onbeschaamd staan en kijken ons na. We blijven staan voor de suites. Liam en Niall gaan in een kleine suite naast ons en ik zit samen met Harry en Zayn in een war grotere. Onze lijfwachten en onze manager gaan in een andere suite. De deuren worden voor ons geopend en we lijken onze ogen uit. Er is een erg groot raam waardoor je over het strand kan kijken met een groot balkon. Verder was er een badkamer met 2 wastafels en een grote spiegel, douche en bad apart en een toilet. De slaapkamer is ook een aparte kamer met een kingsize bed en een ander bed tegen de muur. Meer paste er volgens Hun niet in de suite, Terwijl deze groot genoeg is.
"Moet je kijken" Zayn loopt het balkon op om over het strand en de zee uit te kijken maar word tegemoet geschreeuwd Door fangirls die ons balkon hadden gevonden. Gelukkig is het hoog genoeg zodat ze er niet op kunnen klimmen.
"Je kijkt je ogen uit hier" zeg ik terwijl ik de hele suite nog eens bekijk.
"Jij keek je ogen al uit in de lobby" zegt Harry en hij wiebelt met zijn wenkbrauwen. "Dit kan nog interessant worden".

Reageer (3)

  • niniwa1

    Heerlijk x x x x

    9 jaar geleden
  • LiamsBooty

    Oehh leuk verhaal!
    Je Hebreeuws r een ABO bij, ik ben benieuwd naar de rest :)

    9 jaar geleden
  • Manonxxx

    Op een paar spel- fouten na,
    Is dit weer een leuk stukje.

    Xx.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen