Een goede middag,ik zal mezelf voorstellen en dan een verhaaltje vertellen.

Ik ben Yvonne, ik ben zeventien jaar oud en verjaar op vier april. Ik woon in de provincie Noord-Brabant en ik ben een trotse Brabander. Sinds bijna drie weken heb ik een vriendje:3 Verder heb ik een broer Jeroen en mijn ouders

. Na de vakantie begin ik twee mbo niveau 3 Pedagogisch Medewerker. Ik heb vorig jaar op een Kinderdagverblijf mijn stage gedaan en aankomend jaar op een BSO en een VVE peuteropvang. VVE is met kinderen met een achterstand in hun ontwikkeling. Ik zal net 19 zijn als ik afstudeer. Dan wil ik graag aan het werk of een jaar specialisatie doen.

Ik ben een onwijs grote fan van 1D. De 'elende' begon in 2012 en het is alleen maar erger geworden. Zo' 79 posters sieren de muren van mijn kamer die verder met boeken,dvd's,sieraden, kaarten , tekeningen en knutsels versierd. Ik ben nu naar twee concerten geweest en zou met alle liefde naar meer willen. Verder ben ik verslaafd aan glee en lees ik graag. Ik ben verzot op drama,dit is eigenlijk de reden dat ik begon met verhalen schrijven. Ik herschreef eindes omdat ze te saai waren.

Qua vriendinnen heb ik momenteel twee vriendinnen. Op de basisschool heb ik nooit echt vrienden gehad. Ik was een beetje het buiten beentje. Ik ben niet gepest ofzo. Op de middelbare wel en daar had ik alleen twee vriendinnen die met me bevriend waren omdat ze anders niemand hadden, al zag ik dit later pas in toen ze me lieten vallen. Heb nu op het mbo mijn plekje gevonden en twee lieve vriendinnen die me steunen. Ik heb liever een goede vriendin dan vele slechte.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen