Foto bij Vlinders

Sorry dat dit een beetje een kort hd is! :$ Ik heb niet zoveel inspiratie vandaag

Toen Roos 's avonds naar bed ging dacht ze aan Joey. Was hij echt verliefd op haar? Eigenlijk vind ze dat best wel een leuk idee. Wat zou er door een jongens hoofd gaan als hij een meisje leuk vind? Hoe zien anderen haar? Je ziet jezelf altijd anders dan dat anderen je zien...
Maar ja, Joey was niet hetzelfde als James.
Wat vond ze eigenlijk leuk aan Joey? Nou, hij was aardig en hield van paarden. Ze kon ook goed met hem praten maar dat kan ze beter met James...
Goed, wat vind ze dan leuk aan James? Nou, hij is ook erg aardig en houd ook van paarden. Ze kan goed met hem praten, en hij heeft een super lief gezicht, met hele mooie ogen. En hij loopt ook zo stoer! En... O god! Ze vond James LEUK!
Een warm gevoel verspreide zich over haar lichaam. Ze kreeg het altijd helemaal benauwd als hij bij haar in de buurt is.
Roos glimlachte, 's nachts droomde ze van James.

De volgende ochtend werd Roos met een gelukkig gevoel wakker. Ze had een super mooie droom gehad over James. Dat ze samen gingen daten. Hij was heel lief en op het laatste zoenden ze elkaar.
Roos was zo gelukkig dat het haar niks kon schelen dat het pas vijf uur was.
Zingend zat ze op de fiets. Dat was alweer een tijdje niet gebeurd.
Eigenlijk was ze nog nooit zo verliefd geweest op een jongen.
Verliefd zijn was een heerlijk gevoel!

Heeeei Loreentje!
Ik heb vlindertjes in mijn buik! Ik ben super verliefd. En weet je op wie? ..... Rapapaaaa... JAMES! Verliefd zijn is echt een heel fijn gevoel.

Het logeren in de kerstvakantie was inderdaad gezellig! Volgende vakantie doen we dat natuurlijk weer! Dan vragen we ook weer of Sanne komt logeren.
Ik hoop dat als jij en Sanne de volgende keer komen logeren, ik verkering met James heb!

<3 Vlindertje Roos

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen