Foto bij O40.

Hij keek mij erg verbaasd aan. ‘Ik wil dat je blijft.’ Dat waren de woorden die uit zijn mond kwamen. ‘Bill, dat gaat niet lukken. Veel succes met je tour.’ Ik glimlachte even en liep naar mijn auto.

Dag 60, Hamburg

Lieve iemand,

Ik ga weer weg, ik kon het niet meer. Ik heb tegen Bill gezegd dat het genoeg is en dan wij samen niet werken. Toen hij zei dat ik dan beter kon gaan heb ik gelijk mijn spullen gepakt. Tom snapte niet wat er aan de hand was net zoals Bill. Ik heb verteld heimwee te hebben en Bill wilde natuurlijk weer dat ik zou blijven. Succes heb ik ze gewenst met de tour. Hopelijk vinden ze snel iemand. Nu ben ik er wel klaar mee met Bill. Hij weet totaal niet wat hij wil. Hij wilt een meisje hebben en als ze dan toegeeft dat ze om hem geeft deinst hij terug en doet hij alsof er niets aan de hand is.

Ik heb geen last meer van verdriet, pijn en Bill. Het is klaar. Ik weet dat dit niet de eerste dag is dat ik dit gezegd heb, maar ik blijf hopen dat dit inderdaad de laatste keer is geweest dat ik hem gezien heb.

X. A.

Mijn tweede Java Chip van deze trip had ik in mijn handen. Mijn telefoon ging al meerdere keren. ‘Wat is er aan de hand?’ Ik wist precies wie aan de andere kant van de lijn hing. Bill. ‘Nee, ik kom niet terug. En je hoeft mij ook niet te halen, dan ga ik namelijk net zo snel weer terug.’ Ik hing op en stapte weer in mijn auto, richting mijn oude woonplaats, zonder pijn, verdriet en hem. Rond het avond eten was ik thuis gekomen en heb ik alles uitgelegd. Ik belde aan bij Christina. ‘Wat doe jij hier?’ Andréas stond bij de deur. ‘Ik kom eigenlijk voor Christina, maar jij bent ook gezellig.’ Ik liep rustig naar binnen.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen