Foto bij Jouw verhaal hoe jij de Zweinstein uitnodiging kreeg.



Eenhoorn uit Harry Potter.

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (16)

  • Snaaitje

    bij mij ging het zo ik keek naar buiten en toen zag ik mijn konijn ergens mee speelde ik zag dat het een brief was voor mij ( best lastig te lezen als de inkt uitgelekt is door de kwijl van je konijn) ik opende hem en las hem door ik was in shock toen ik het zag ik had mijn vrienden er wel eens horen praten maar ik had geen flauw idee wat het was ( ik kom uit een dreuzeltelg) ik liet hem aan mijn ouders zien die waren meteen entoushiast later vertelde ik het mijn vrienden zij hadden ook een brief en ze waren door de dolle heen

    6 jaar geleden
  • SelenaGomez1

    Eindelijk was hij er, de uil waarop ik had gewacht. Hij bracht mijn langverwachte brief voor Hogwarts, maar die was wellicht niet te missen. Mijn ouders hebben elkaar daar namelijk ontmoet en alsof dat niet magisch genoeg, ben ik op ookHogwarts geboren. Het zou me dus enorm verbazen als ik geen tovenaar was.
    Een pureblood nog wel (;

    7 jaar geleden
  • ANLE

    Mijn hele familie is een tovenaar want wij zijn een hele oude toverfamilie. Ik wist natuurlijk al heel lang dat ik geen snul was want ik gebruikte vaak toverkracht zonder dat ik er controle over had. Die brief was dus niet echt een verrassing maar toch was ik super blij. Ik weet niet natuurlijk hoe het er allemaal aan toe gaat op Zweinstein. Mijn mama en papa zaten in Huffelpuf en waren allebei Hoofdmonitor. Mijn broer zat in Griffoendor en was aanvoerder van het zwerkbal team. Mijn zus zat in Zwadderich, zij had het tot klassenoudste geschopt. Zelf zit ik nu al een jaar op Zweinstein als ik dit schrijf. Ik wou in Griffoendor of in Zwadderich zitten en het is Zwadderich geworden de hoed heeft heel lang getwijfeld tussen die twee afdelingen. 'k Ben toch blij dat ik in Zwadderich zit want we hebben de afdelingsbeker en de zwerkbalcup gewonnen. (hoera)

    8 jaar geleden
  • X_hpfan_X

    Buiten zat ik met mijn konijn te spelen. Een grote uil vloog rakelings langs mijn konijn. Met veel moeite wist ik hem weg te krijgen. Hij liet wel een envelop vallen... De envelop van Zweinstein!

    8 jaar geleden
  • Aurea

    Ik lag op de bank de Voice Of Holland te kijken toen er wat tegen het raam vloog. Ik maakte het raam open en er lag een uil. Ik naam hem mee naar binnen en liet hem wat rusten en gaf hem water en brood.
    En hij had een brief voor me, van Zweinstein!
    En mijn ouders Vince het hartstikke leuk dat ik ging!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen