Foto bij O47.

Audrey point of view
Daar waren we dan in Monte Carlo, prachtige stranden, grote hotels, volle restaurants en geweldige winkels. Wat wilt iemand nog meer? Met mijn ogen open keek ik rond waar we beland waren. Bill stopte bij een veel te groot hotel met een ontzettend groot zwembad. ‘Kom je de auto nog uit?’ Ik zag hem voor mij staan nadat hij mijn deur geopend had. ‘Nee, ik denk dat ik maar in de auto blijf zitten.’ Ik glimlachte.

Niet veel later waren we in de kamer en ik keek mijn ogen uit. Ik sprong op het veel te grote bed en hij kwam naast mij liggen. Daar lag ik dan in zijn armen. Ik wist niet wat ik moest denken, één ding wist ik zeker. Ik wilde hier altijd blijven liggen in zijn armen. Al snel stond hij al weer op, daar ging mijn moment. ‘Kom we gaan, we gaan niet de hele dag hier op bed liggen.’ Ik glimlachte en stond op.

‘Wat is het hier prachtig!’ Alles is hier mooi om te zien.

Bill point of view
‘Hoelang blijven we hier?’ Vroeg ze voorzichtig aan mij. ‘Hoe lang wil je blijven?’ Ze keek mij verbaasd aan. ‘Alles kan, wat jij wilt.’ Vervolgde ik mijn zin. Ze knikte en ik zag haar nadenken. ‘Wat dacht je van uhm.. Altijd?’ Vertelde ze mij lachend. Ik schudde mijn hoofd. ‘Dat is niet mogelijk, maar we kunnen wel kijken voor een appartement hier als het bevalt?’ Ze knikte.

We liepen rondjes door de stad tot ik een juwelier zag. Ik liep naar binnen om te kijken voor iets moois. Audrey stond bij de armbanden. Ze keek haar ogen uit. ‘Deze is echt prachtig.’ Ik keek op het prijskaartje en het was te betalen. Al snel kwam de verkoopster naar ons toe. Ze praatte even met Audrey en ik snapte er natuurlijk niets van aangezien ik niets snap van de Franse taal. ‘Bill, wacht even ik moet betalen.’ Ik knikte en liep nog wat rondjes door de winkel.

Audrey point of view
Ik zag Bill een aantal keren naar een zwarte ring kijken. Hij was duur, maar dat maakte nu even niet uit. ‘Bill, wacht even ik moet betalen.’ Ik vroeg aan de verkoopster of ze die zwarte ring ook wilde pakken van achteren en betaalde mijn armband en zijn ring. Alleen nu nog het geschikte moment vinden om de ring aan hem te geven.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen