Foto bij O48.

Audrey point of view
Ijsberen, ja dat was wat ik aan het doen was. Hij stond onder de douche en ik wist niet wat ik moest doen, behalve het ijsberen in de kamer. Na enkele minuten ging ik maar op bed liggen. Niet veel later voelde ik natte druppels op mijn gezicht vallen en even later voelde ik zijn zachte lippen op mijn wang. Ik verroerde mij niet. Hij gaf mij nog een kus op mijn wang. Na drie kussen hield ik het niet meer en schoten mijn ogen open.

Hij draaide, hij zat op mij en begon met kietelen. ‘Zomaar doe je alsof je een slapende prinses bent.’ Ik begon te lachen. ‘Stop! Ik ben geen prinses. Anders had je mij wakker moeten kussen.’ Zijn ogen sperden open. Hij ging van mij af en ging naast mij zitten. ‘Daar hoef je geen prinses voor te zijn.’ Fluisterde hij in mijn oor. De rillingen gingen over mijn lichaam. Hij pakte mijn hand vast.

Bill point of view
‘Daar hoef je geen prinses voor te zijn.’ Antwoordde ik haar. Ik wilde haar zoenen of op zijn minst een kus geven. Ik durfde het niet, geen haar op mijn lichaam die daar durf voor heeft. Ik pakte haar hand vast en trok haar meer naar mij toe. Ik keek haar recht in haar ogen aan. Zou ik het nu wel durven? ‘Ik ga even douchen, tot zo.’ En ze schoot onder mijn gezicht vandaan. Alsof ze het wist. Na een uurtje was ze klaar en waren we klaar om te gaan. Ze stopte een klein doosje in haar tas, nieuwsgierig naar wat het was vroeg ik er naar. ‘Dat is niet voor jouw ogen bestemd.’ Dat was wat er uit haar mond kwam. Nu maakte ze mij nog nieuwsgieriger.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen