Foto bij Chapter 3

We stonden in een hal met een schuin houten vloer met een rode trap aan de linker en rechter kant naar boven. We keken recht naar een gang toe met een glazen deur aan het einde en ik zag een bank en stoelen dus dacht ik dat dat de woonkamer was.
‘Laten we in de keuken gaan zitten daar is genoeg plaats’ Zei een zwart harige jonge met een muts.
‘Oké’ Zei ik en we volgde ze door de gang naar de glazen deur, we liepen door het deurgat naar de woonkamer en daar was een soort van boog gemaakt van steen naar de keuken. We gingen allemaal zitten en zwegen een tijdje tot dat. ‘Hallo’ Begon Karolina, ‘Ik ben Karolina en dat is Emma – ze wees naar Emma- en dat is Megan –ze wees naar mij.
‘Hoi.’ zeiden Emma en ik.
‘Zijn jullie ook…’ Begon de bruin harige jonge nu.
‘Vampieren?’ Maakte de donkerblond harig meisje af. Karolina, Emma en ik knikte.
‘Wow ik heb nog nooit andere gezien behalve deze 7 dan. Ik ben Katherine.’ Zei het zwart harige meisje en stak haar hand uit. Katherine had een zwart T-shirt met een rode kermet de kikker er op met een zwart wit geruite broek en moter laarzen. Ik gaf haar een hand en zei ‘Wat leuk om jullie te ontmoeten maar hoe heet de rest of hebben jullie geen naam?’ Grinnikte ik.
‘Jawel hoor, Ik ben David’ Zei de zwart harige jongen, David had zwart haar en een zwarte muts op en een rood T-shirt met een zwarte broek en All-stars aan. Hij deed me aan iemand denken, maar ik kon nu niet meteen zeggen wie.
‘En dat is Ewan– Hij wees naar de bruin harige jongen, Ewan had een witte blouse met daar over heen een donker blauwe trui, hij had een donkere spijkerbroek en sneakers aan.
‘En hij daar – hij wees naar een donker blonde jongen- is Jackson. Jackson zat stil te grinniken en had een donker blauw ongeveer navy kleurig shirt aan met een zwarte broek en vrij nette schoenen.
‘En dat is George, ging David vrolijk verder- hij wees naar een ander bruin harige jonge, George zat naast Jackson en kon het ook maar net zijn lach inhouden. Hij had een grijs T-shirt met een blauw vest erover heen. George was enorm, hij stak zeker een kop boven iedereen uit en was super gespierd ‘Waarom lachen jullie?’ Vroeg Emma. Jackson keek op en zei’ Niks hoor, maar euhm… we waren aan het lachen omdat de gulp van Jellie al de hele tijd open staat’ Grinnikte hij. Ik keek rond en zag dat Karolina dat ook deed, en toen zag ik het, een licht blond meisje met een paars T-shirt aan stond op om haar gulp van haar spijkerbroek dicht te doen. Ik lachte, Jellie keek beschaamd naar de grond en grinnikte licht.
‘Dat is dus Jellie en zij, is Noor- hij wees naar het donker blond meisje naast hem ze had een rood topje aan met een zwart bolerootje en een donker blauwe spijkerbroek. ‘Hoi’ Zei Noor.

Er zijn nog geen reacties.


Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen