Foto bij Hoofdstuk 5 ~ O1

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (10)

  • Miesmuizer

    Ohmy. Een meisje. Die chicks verzamelt hij gewoon om dat ene meisje te vergeten, omdat hij denkt dat dat ene meisje hem toch niet wil. En dat meisje is Jess, let op mijn woorden.

    Ik voel me nu echt bad HAHAHA.

    9 jaar geleden
  • MacGyver

    Is Jess dan dat meisje? Je hebt mijn nieuwsgierigheid wakker gemaakt.

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Een nieuw personage! Wooo... I'm curious! Nog steeds een geweldig verhaal! YGG!

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Oh how I've missed this! ^^
    Weet je wat ik altijd heb met dit verhaal ik wil altijd direct verder lezen omdat ik altijd heel nieuwsgierig ben naar het vervolg maar anderzijds wil ik jouw de uitgebreide reactie geven die jij verdient. Want er zijn zoveel dingen die ik wil aanduiden en waarvoor ik jou wil prijzen.
    In dit hoofdstuk is dat de geborgenheid die jij zo ontzettend mooi en voorzichtig naar voor brengt. Ik kan mij zo voorstellen hoe een ongelofelijk lief en grappig persoon Tammy is. Ze komt heel natuurlijk, heel reëel over. [Ik hoop dat je begrijpt wat ik daarmee bedoel want ik kan het niet zo goed uitleggen.]
    Maar nu ben ik vooral heel benieuwd naar Gabriel en zijn geheimpje! ^^ Dus dus ik ga verder lezen! (flower)

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Wauw Nina, het is weer verpletterend goed geschreven. Tammy klinkt als een leuk persoon. Ik ben heel erg benieuwd naar de nieuwe speler op het toneel van het tienerdrama. Ben erg blij dat je weer terug bent en ik verlang naar heel veel nieuwe stukjes. Veel liefde en een kudo, Margot

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen