Foto bij O17 | Fuin

Ga je het hele in de ban van de ring verhaal vertellen of alleen een klein stukje???

Hmm, ik weet niet goed hoe ik hierbij moet antwoorden. Misschien kan je uit het stukje hieronder afleiden dat ik het verhaal niet bepaald nauwgezet ga volgen. Ik heb dit erg vaak gedaan bij eerdere fanficties, maar ik kan ten slotte zelf ook wel een beetje inventief uit de hoek komen en het ergert me dood wanneer ik letterlijk passages uit het boek moet overnemen.
Maar dat was je vraag natuurlijk niet helemaal (:
Ik ga een erg vrije interpretatie van In de Ban van de Ring vertellen. Normaal gezien zou het best lang worden, maar aangezien ik na dit verhaal een andere fanfictie ging beginnen activeren (en er al erg veel zin in heb) ga ik wat langdradige stukjes schrappen zodat het wat korter wordt. Genoeg verhaal voor drie 600-paginaboeken zal het dus niet worden, al betwijfel ik er geen moment aan of Peter Jackson er wel 9 uur film uit zou kunnen persen. (Dit was inderdaad een sarcastische opmerking over de The Hobbit-franchise, en ik beloof jullie hierbij al vast dat er plots geen compleet nutteloze liefdesdriehoek uit de lucht komt vallen)

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (3)

  • Schack

    Teehee, jij vindt het echt leuk om iedereen te martelen. Stiekem verplaats je jezelf in Kali en geniet je van het leed dat zij om zich heen verspreidt. ^^
    Hm. Dat ze zo gemakkelijk met orks kan praten... Ik snap echt niet waarom Sauron ze per se zo lelijk moest maken. Het martelen snap ik... Dat ze daar lelijk van worden snap ik... Maar kom op, hij was een Maia. Sauron zou er echt wel voor kunnen zorgen dat ze niet zo spuugden bij alles dat ze zeiden.
    Just sayin'.

    9 jaar geleden
  • Glorfindel

    Nu ga ik eens een vraagje stellen:
    Waar komt het idee van die wolven vandaan?
    Iemand die met Sauron omgaat vertrouw ik niet

    9 jaar geleden
  • ladyaramee

    Snel verder (Y)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen