Foto bij O50.

50 delen.

Bill point of view
Ze keek mij verbaasd aan en keek niet weg. Mijn wangen werden rood, ik kon er niets aan doen. Er kwam een glimlach op haar gezicht te voor schijn. ‘Ik..’ Zachtjes begon ze te praten. ‘Houdt ook van jou.’ Opgelucht keek ze mij aan. Nu was ik de persoon die verbaasd keek. Ik kwam dichter bij haar, zij kwam dichter bij mij. Onze armen verstrengelden, onze neuzen tegen elkaar. Ze legde haar hoofd op mijn schouders.

Audrey point of view
Ik hou van je, dat waren de woorden die ook uit mijn mond kwamen en gemeend zijn. We kwamen beide dichter naar elkaar, ik legde mijn hoofd op zijn schouder. Ik wilde niets anders dan dit gevoel vast houden. Ik tilde mijn hoofd en liet zijn schouder los. Zijn diep bruine ogen staarde mij aan en ik staarde hem aan.

Ik pakte met mijn hand die van hem vast. Zijn ogen waren een doolhof geworden, ik wendde niet van zijn blik af, ik kon het niet. Hij liet mijn hand los en legde op mijn kaak. Gebaren zeiden op dit moment meer dan woorden. Hij draaide mij om, nu lag ik op het bed, met hem boven mij hangend. Hij kwam dichterbij en kuste mij. Zijn zachte lippen drukte hij vurig op die van mij.

Vurig kuste ik hem terug op zijn perfecte lippen.

Reageer (1)

  • Iskuane

    ahhhhh.... wat lief! (H)

    Snel weer verder gaan hoor (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen