Foto bij Hoofdstuk 32

Hier ben ik weer! Ik weet dat het even geduurd heeft, ik had dit hoofdstuk eigenlijk al een tijdje geschreven, maar was heel erg aarzelend over het activeren ervan. Ach ja, ik hoop dat het het einde is dat jullie verdienen. Hierna komt nog een epiloog en dat is het dan. *snif, snif* Nee, ik ben echt blij voor de vijf maanden dat we gedeeld hebben. Ik weet het nog: mijn eerste abo. Het was avond en ik wilde niet van mijn laptop af omdat ik wilde wachten op reacties van mijn abo(!!) Meteen de eerste dag was dat al.
Het was (applausje graag) Lilyluna, die toen nog Chiromeisje heette. Ondertussen heb ik een abofamilie van 23 abo's, geloof ik. En dat betekent zo, zo, zo onvoorstelbaar veel voor me. Echt waar.
Ik hoop dat ik jullie nog eens spreek na het einde van de story. Na alles wat jullie voor mij gedaan hebben door deze story te volgen, ben ik natuurlijk ook bereid er ook voor jullie te zijn. Mijn gastenboek is altijd open voor echt alles, en mijn berichten ook. Begin september zal ik niet bereikbaar zijn (sorry) omdat ik dan een operatie onderga. Ik hoop dat jullie me even kunnen missen. :)
x Nina

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • BlueJays

    Wauw, dit is zo ontzettend mooi!
    Ik vind het best jammer dat ik dit verhaal pas helemaal bijgelezen heb nu het bijna afgelopen is, maar ik ben wel ontzettend blij dat ik het ontdekt heb.
    Ik weet niet zo goed wat ik nu allemaal nog meer moet reageren, hoe ik precies kan beschrijven hoe goed ik je verhaal vind, dus dat ga ik nu nog even niet doen. Ik ga erover nadenken en bewaren voor het allerlaatste hoofdstuk, waar ik van plan ben een hele lange reactie achter te laten (:

    9 jaar geleden
  • xLenox

    Haha de gezichten hier van de mensen in de keuken: "Len waarom huil je?" "Gewoon.. *snik* zo mooi.."

    Weer echt een prachtig hoofdstuk. Dit verhaal heeft voor altijd een plekje in mijn hart en ik durf te wedden dat ik het nog vele malen ga herlezen.
    Ook ga ik weer je andere verhaal opzoeken, aangezien ik echt niet zonder jou schrijfstijl kan!!(A)

    Het is erg mooi wat je van het verhaal met Anna en Jhonatan hebt gemaakt, geeft toch meer rust ^^ Ook ben ik erg benieuwd naar de proloog van het verhaal! En we gaan je zeker nog allemaal stalken ;p praten wordt het dus nog zeker :3

    Xoxo

    9 jaar geleden
  • lily_luna

    Oh zo'n mooi einde!!

    9 jaar geleden
  • Baudelaire

    Ooh, zo mooi. Vooral de gedachte dat Anna de balletzaal met Jonathan door zweeft is prachtig en geruststellend. Natuurlijk zal ik je niet zomaar verlaten, jij hebt immers nog een pracht van een verhaal! xx

    9 jaar geleden
  • MacGyver

    The feelings, gevoelens klonk toch iets minder. Zit hier gewoon tranen weg te vegen.

    Natuurlijk kom ik nog minstens een keer je stalken in je GB. Eigenlijk kan ik je niet missen maar als het echt moet goed dan. Kun je ons niet stiekem mee nemen?

    Daarnaast wil ik je graag vertellen dat je verhaal mij heeft geïnspireerd voor een verhaal. Ik moet het nov goed uit werken. Wees niet bang, ik steel je verhaal niet en ik zou het nooit zo kunnen schrijven. Toch word een verhaal dat moeilijk is om te schrijven dus moet hij even wachten.

    Nu al wil ik je bedanken voor dit prachtige verhaal. Het is een pareltje. Ik hoop op een mooie epiloog(met Judy die zwanger is of al kindjes heeft) maar ik weet dat ik je kan vertrouwen en dat je er iets moois van zal maken.

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen