De zon komt net op. De eerste zonnen stralen schijnen over het land. Wyta en Syto openen langzaam hun ogen. Ze lagen warm naast elkaar op de top van de berg die aan het meer lag. Ze stonden op en gingen naar het kasteel op zich klaar te maken voor de trip. De reis naar het lab vanaf het kasteel was lang, maar je kon er prachtig van het mooie land schap genieten. Ze moesten richting het Zuidoosten, vlak langs Yellow-Bolt en dwars door White-Wings en Purple-Spark. Nadat de twee wolven klaar waren en de reis hadden uitgestippeld, gingen ze op pad.

Muziek: [youtube]https://www.youtube.com/watch?v=d_fcF2y_p_A/youtube]

Aangekomen bij het woud, waarin het begroeide huisje zou moeten staan, keek Wyta rond. Ze zag een poot-gegraven riviertje en liep er naartoe. 'Laten we deze volgen, de twee professoren zijn vast zo verstrooit dat ze een "volg-watertje" nodig hebben om hun lab terug te vinden.' zei Wyta. Syto knikte en liep naar Wyta het riviertje af.
Wyta had gelijk. Aan het einde van het riviertje stond het lab. Precies zoals de vorige keer.
De deur van het lab schoof open. Pof en Rof keken richting de deur en zagen Wyta en Syto. 'Ah, jullie komen net op het goede moment!' zei Pof. 'Okay, maar voordat we beginnen- wacht... waar doen jullie onderzoek naar?!' Riep Syto terwijl hij de schermen bekeek. 'Ja, over dat... We doen onderzoek naar de zwarte wolven! Ze doen al zo lang niets... Het is bijna eng...' Antwoordde Rof serieus. 'Daarom moeten jullie dat uit zoeken! Jullie gaan op missie Z.W.!' vervolgde Pof. 'Missie Z.W.? Is dat niet een beetje te-'. Wyta werd onderbroken door Rof. 'Totaal niet! Jullie gaan naar HZWR als spionnen en jullie zoeken uit waar ze mee bezig zijn! Jullie zijn de sterkste wolven dus jullie gaan! Punt uit!'. Geschrokken stapte Wyta en Syto naar achteren. 'Oh-oh-ohkey! We zijn al weg!' zei het duo snel en snapte uit het lab. 'Poeh... Op naar de zwartjes dan maar...'

Reageer (1)

  • FroIIo

    Hahaha goed zo Pof en Rof! Lekker spannend :D

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen