Foto bij Hoofdstuk 5 ~ O4

Deze story is niet geschikt voor alle leeftijden. Daarom is deze alleen te lezen als je bent ingelogd. Zo houden we Quizlet.nl leuk voor alle bezoekers.

Reageer (6)

  • GusWaters

    Het voelde een beetje als een barbiepop kopen en opeens merken dat ze rimpels heeft.

    Hahaha geweldig dit, je schrijft echt fantastisch.
    Ik ga nu eerst je verhaal uitlezen voor ik verder ga leren (ik weet het niet slim van me)
    Maar even serieus: dit verhaal is fantastisch.
    Je schrijft echt goed. Het leest vlot, maar toch is het leuk en aangenaam en mooi. Ik word het niet beu en dat is echt geweldig.
    Je schrijfstijl is echt fantastisch.
    En ik lees niet zo vaak verhalen over onbekende personen hier op quizlet, maar nu ik dit verhaal van je lees, besef ik dat ik dat misschien wel vaker moet gaan doen, want dit is gewoon perfect.
    Je verhaal is echt super!
    Hier mag je echt trots op zijn.

    9 jaar geleden
  • _ephemeral_

    Heb een naam gevonden voor het nieuwe team! #teamJesslie!

    9 jaar geleden
  • Sleepsong

    Oh how I love this story! ^^ Weeral super mooi!
    En je toont weeral dat jouw personages erg sterk zijn. Het verbaast me enorm dat Tammy zich laat doen door haar vriend/man. Je hebt een beeld geschept van een heel zelfstandige, sterke en bovenal vrije vrouw en in slechts enkele zinnen doorbreek je dat beeld een beetje. & zo kan ik mijn verbazing ook effectief delen met het hoofdpersonage. Zo word je nogmaals volledig in het verhaal gesleurd. En dat maakt een verhaal, naar mijn mening, zo ongelofelijk sterk.
    Je weet je lezers op verschillende manieren mee te sleuren in het verhaal. Dit en jouw personages die heel herkenbaar en levendig zijn. Daarnaast ook jouw omschrijvingen van scenario's en gevoelens. Thumps Up! (Y)
    Ondertussen heb ik dit hoofdstukje ook al drie keer gelezen. Ik kan nooit wachten met lezen daarom lees meestal meteen de nieuwe hoofdstukje maar omdat ik meestal zoveel wil zeggen, laten de reacties iets langer op zich wachten. ^^

    9 jaar geleden
  • slapen

    Ik vind het serieus zo leuk om deze story te lezen, snel verder x

    9 jaar geleden
  • Altaria

    Hij is leukkk!

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen