Foto bij SF ~ 9

Ik weet niet wat het voorval is geweest maar vanuit de lobby kan je mr. Morales horen schreeuwen in zijn kantoor. Mensen kijken me vragen aan als ze langslopen waarna ik maar vriendelijk naar ze glimlach. Austin was geloof ik niet zo vriendelijk geweest tegen die Louis of hoe hij dan ook mag heten.
Na een kwartier schreeuwen komt Austin het kantoor weer uitgelopen zonder ons een blik waardig te gunnen.
''Is hij nu eindelijk ontslagen''? vraagt Alieke en Austin kijkt woest onze kant op en schud dan zijn hoofd.
''Helaas nog niet'' mompel ik. Serieus, hoe krijgt die pik het voor elkaar om gewoon niet ontslagen te worden terwijl hij klanten wegjaagt? Ik heb 2 keer op mijn mobiel gekeken in de lobby en toen had ik bijna een ontslagbrief aan mijn reet hangen. En ik had nog een geldige reden ook.
Als de timer van mijn mobiel gaat, log ik uit en roep iemand anders om voor mij in te vallen. Ik had belooft om Laila van het vliegveld te halen zodat ze geen extra geld voor een taxi hoefde te betalen.
''ik ben zo terug met Laila'' zegt ik tegen Alieke, die knikt en stevig door typt.

Ik sta te wachten bij de aankomst hal en als Laila door de deuren komt kan ik haar net opvangen als ze me letterlijk bespringt.
'''Dankje dat je me hier heen hebt gekregen'' schreeuwt ze in mijn oor en ik laat haar weer zakken.
''Ik hoop alleen maar voor jou dat jij je examen hebt gehaald en dat ik dit als cadeautje kan geven'' zeg ik en ik wandel met haar naar de auto. Ze dumpt haar koffer in de achterbak en ik rij weer terug terwijl Laila luid mee zit te zingen met de radio en van het uitzicht geniet.

Sorry dat jullie zo lang moesten wachten en dan ook nog een slap stukje krijgen.
Ik ben maandag namelijk aan mijn nieuwe opleiding begonnen en ik vond het nodig om me zowel mentaal als fysiek voor te bereiden(met boeken en laptop enzo).
Deze week en misschien volgende week zal er denk ik ook niet veel online komen omdat ik deze week introductie week heb en daardoor lange dagen maak en volgende week de lessen officieel beginnen.
Ik hoop dat jullie het als nog leuk vonden om te lezen :)

Reageer (3)

  • Chyna2001

    Succes! Als cadeau, een nieuwe abo!!!!!!!!!.

    9 jaar geleden
  • niniwa1

    Superhoofdstuk x Succes met school!

    9 jaar geleden
  • Manonxxx

    Leuk,
    Welke opleiding volg je nu dan? (: x

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen