Foto bij O53.

b]Bill point of view[/b]
Het was erg druk op de weg, onderweg naar Andréas. Daar zaten we in de auto, de regen wilde niet stoppen. ‘Waar gaan we verblijven?’ Vroeg Audrey aan mij. ‘Bij jou thuis.’ Ik zag haar gezicht verkleuren, en begon ze heviger te ademhalen. ‘Doe maar rustig..’ Ze knikte. Nog steeds zat ik er mee waarom Tom met Alison zat, wat bedoelde hij hier mee en wat wilde hij van mij?

Audrey point of view
Aan tafel met mijn glas thee, daar zaten we dan. Bill keek mij aan en ik keek hem aan. We waren bij Andréas en Christina thuis. ‘Hoe was jullie vakantie?’ Ik keek haar even aan. ‘Het was super, Monte Carlo is prachtig. Ik wil nog een keer terug.’ Een glimlach verscheen op mijn gezicht. ‘En Bill?’ Vroeg Christina. Hij vertelde hoe mooi hij het vond en dat hij dit jaar weer terug wilde gaan.

Dromerig keek ik hem aan, hoe de woorden uit zijn mond kwamen. Ik moest mij sterk houden zodat de andere het niet zouden merken. ‘Audrey wat is er aan de hand?’ Bill en Christina waaiden met de handen voor mijn gezicht. ‘Uhm, moe.’ Ik loog, maar toch weer niet, moe was ik toch wel.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Veel te kort stukje (N) NIet stoppen hier!

    Grapje hoor, ik ben blij met alles wat je schrijft...

    Snel verder gaan hoor! (flower)

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen