Foto bij O56.

Audrey point of view
Met mijn ogen dicht zat ik aan de tafel om te ontbijten. Geen hap kwam er door mijn keel, natuurlijk. Hij zwaaide met zijn handen voor mijn gezicht, veel nut had het niet. Ik dacht aan haar, zijn ex. En niet op een fijne manier natuurlijk. Alles wat ik wilde was haar weg hebben bij mijn vriend. Durf had ze genoeg om dit te doen. Ze zal mij en Tom en misschien ook wel Bill tegen elkaar op zetten, zij is de enige die dan overblijft.

Ze had iets raars, geen bitch, geen gruwelijkheid of iets in die trant. Alles was erger dan dat, ik zou dit meisje gaan haten tot op het bot, met elke haar die ik heb. Hij wist het, dat ze het niet lang zou overleven met Tom bij haar zijde. Mijn telefoon ging en ik zag een berichtje van een onbekend nummer, nadat ik het berichtje had gelezen wist ik gelijk dat zij het was. ‘Ik ben nog lang niet klaar met jou.’ Stond er in het berichtje. ‘Ik ook niet met jou, bitch.’ Was wat zij binnen zou krijgen op haar telefoon.

Wil je spelletjes spelen met mij? Dan kun je er niet één, maar meerdere ontvangen. Het leven is hard, maar geloof mij dit komt harder aan. Ze zal lang niet kunnen slapen, daar zorg ik voor, maar ik maak er geen woorden aan vuil. Niet dat iemand er van zou weten behalve Bill. Weer kreeg ik een berichtje van haar. ‘Is dit een bedreiging?’ Ik keek boos vooruit en negeerde Bill even die mij vragend aankeek en snel stuurde ik wat terug.

Alison point of view
‘Nee, het is een belofte.’ Ik keek naar mijn telefoon. Ze wist niet met wie ze te maken had. Ik stopte mijn telefoon snel weg voor dat Tom er naar zou vragen en ik meer moest uitleggen dan dat ik wilde. Ik moest haar breken, de enige manier was haar relatie met Bill.

Reageer (1)

  • Iskuane

    Goed zo Audrey!! You go girl (hoera)

    Weg met die B....! (duivel) ze moet ook van Tom afblijven!

    Lekker al die deeltjes, dank u dank u _O_

    9 jaar geleden

Meld je gratis aan om ook reacties te kunnen plaatsen